Den sidste gang..

Kjoellers Give-away

Snart er det jul og hjemme hos os bliver det Noams aller første. Det er stort! Den aller første jul! I den forbindelse er der bare så mange ting, jeg gerne vil, så mange traditioner Noam skal introduceres for, julehygge, juleglæde og julestemning. Det kan godt ske, at han ikke forstår så meget af det endnu, men jeg forestiller mig bare de her kolde, mørke julemorgener, hvor vi sidder om bordet og spiser, kalenderlyset brænder og på væggen hænger der.. En julesok! 
Og her er I virkelig heldige! Kjoellers Navnebroderi har nemlig været så søde at sponsore en valgfri sok med valgfrit navn. Bedre bliver det bare ikke! Jeg ville ønske, at jeg kunne deltage i give-awayen, for jeg gad virkelig godt have en julesok til Noam med navn på. Hvor fint er det ikke lige? Kjoellers Navnebroderi har 3 julesokker med forskelligt motiv, som man finder her og det står som sagt vinderen frit for, hvilken det skal være. 
Billederne er lånt fra Kjoellers webshop
Oveni julesokken får vinderen sågar også et par savlesmække med “Glædelig Jul” på – det er altså virkelig en god give-away!  

Kjoellers Navnebroderi byder i øvrigt på mange andre lækre ting med navn på som f.eks. håndklæde, babytæppe, bamser, nusseklude, elefanthue, sutteholder og meget andet, som helt sikkert er et besøg værd. Jeg elsker personlige ting med navn på og kunne sagtens finde på at benytte mig af siden til kommende barsels- og dåbsgaver, men det ville bestemt heller ikke være et problem for mig at købe mig fattig i de mange lækre produkter til Noam. 

For at deltage i konkurrencen skal du:

  • Være fast læser via Google Friens Connect, som du kan tilmelde dig i højre side af bloggen og bloglovin’ tæller desværre stadigvæk ikke
  • “Syntes godt om” Kjollers navnebroderi på facebook. Siden finder du her.
  • Sende en kommentar med link til hvilken julesok, du gerne vil vinde, hvilket navn der skal på julesokken samt din email adresse, så jeg kan komme i kontakt med dig

 

Konkurrencen løber indtil d. 24. november 2012 – blot en måned før jul. Held og lykke 😀

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste gang..