Vi trapper ned..

Autostol nr. 2

Selvom jeg havde kontaktet Lena fra Sikkerautostol, som kom med nogle forslag til den næste autostol, har vi virkelig været i tvivl om, hvilken autostol vi skulle købe og egentlig ønsket, at vi bare havde en større bil, så det slet ikke var pladsen, der skulle tages hensyn til.
En fra min terminsgruppe var så så sød at sende mig et link, hvor man kan se, hvad alle bagudvendte autostole fylder samt en guide til, hvordan man skal måle sin bil. Det er ganske simpelt, man måler bilen på de to led og så kan man ellers blot se i skemaet, hvilke autostole man kan vælge i mellem. 
Som Lena havde forslået, passer Fair G’en og Klippa’en perfekt i vores bil og efterlader masser af plads. Klippa’en var vi dog helt afklaret med, at det ikke skulle være, idet den ikke har hvileposition. Fair G’en har jeg kigget meget på, men der var bare noget ved den, som gjorde, at det heller ikke skulle være den. Tilbage efterlod skemaet os én valgmulighed:
Nemlig Besafe iZi KID X3. Den går fra 0-18 kg og kigger man på autostol.dk, hvor Lena også sidder klar til at rådgive, står der, at stolen har 4 forskellige positioner, en justerbar hovedstøtte og i øvrigt har bestået en “Swedish Plus test”, som kun få andre stole har. Testen har nogle meget strenge sikkerhedskrav og det er altså lykkedes Besafe’en at bestå.
Lige nu er stolen på tilbud til 2800 kr i Ønskebørn og derfor smuttede vi derud i går for at se på stolen og om den virkelig kunne presses ind i vores bil. Desværre havde de kun udgaven med isofix hjemme, men vi prøvede den alligevel med hjælp fra ekspedienten, som fortalte, at stolen uden isofix selv kunne være i en Citroën c1. Dog fortalte hun også, at den kan vendes begge veje, hvilket jeg simpelthen ikke kan få til at passe, så det skal vi lige have dobbelttjekket.
Men heldigvis kunne den sagtens være der, så vi bestilte stolen hjem og venter nu på, at den kommer. 

4 kommentarer

  • Er det på bagsædet eller forsædet den kan være?
    Vi har lige været ude og prøve den på billedet i dag (med isofix) og den kunne ikke være i vores bil, selvom det er en skoda octavia.

    Vi købte istedet en cybex pallas

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den kan heller ikke være i vores bil, hvis det er med isofix, men uden kan den godt være bagi. Det efterlader selvfølgelig ikke meget plads til os foran, men det går nok det næste års tid, indtil Noam er gammel nok til, at vi kan vende den 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den ser rigtig fin ud.. Jeg er dog super glad for vores Trifix fra Rømer, som dig vender fremad. Det var et bevidst valg, idet Oliver bliver rasende af at sidde bagudvendt. Jeg tror både at han bliver køresyg, så så kan han ikke se ud, når han vender bagud.. Men så snart han vender fremad er der ingen problem, så bliver hans nysgerrighed stillet, og han kan se ud af vinduerne..

    P.s. Har du husket at deltage i min give away om en Reima flyverdragt og hue til over 1000kr?? 🙂

    Mvh Ditte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, Noam er heller ikke vanvittig tilfreds med at køre bil, men jeg har en forhåbning om, at det hjælper, når nu han kommer højere op og så kan se ud, får mere plads og måske også nyt legetøj til bilen 😉 alle kneb gælder hehe.. Og på længere ture sidder en af os bare konsekvent omme bag ved ham.

      Tak, fordi du mindede mig om det, jeg er nu deltager i den lækre konkurrence 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi trapper ned..