20+0 og halvvejs..

Jeg tipper videre..

Hvis I ligesom jeg har en android-telefon, kan I måske også opleve markedet som værende begrænset på nogle områder. Især har det irriteret mig, at med så fin, ny og dyr en telefon har det alligevel ikke lykkedes mig at finde en ordentlig graviditets-app på dansk. Jeg har endda kontaktet Gyldendal og spurgt, om det virkelig kunne passe, at deres ikke er på android-markedet. Og det kunne det – så langt var de ikke kommet endnu. 
Indtil videre har jeg bare benyttet mig af Liberos, men jeg syntes, at den er en anelse mangelfuld og misvisende med nogle af informationerne til tiden. Men heldigvis er Tryg-fonden nu kommet med en til begge markeder, og i en begrænset periode er den altså ganske gratis at hente ned.
App’en har både en uge for uge kalender, liste over de nødvendige babyting, lidt om amningen og den bedste start, fødslen, efter fødslen, om sundhed, undersøgelser i graviditeten osv. Indtil videre syntes jeg absolut, at den er det bedste bud på en graviditetsapp. Den hedder blot “Gravid”, og ikonet er lilla med en hvid baby, så den burde være til at finde.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20+0 og halvvejs..