Man ved, man er blevet forældre, når...

Hvad gemmer sig her?

SillyU, som sponsorerede den seneste give-away her på bloggen, har været så sød at sende Noam en gave bestående af et rigtig fint kuffertsæt med skovtema. 
Da jeg var lille, havde jeg selv en rød kuffert fyldt med pixibøger, som jeg elskede at have med alle steder, og som jeg kunne bruge timer på. Så det er altså ikke kun glæde hos Noam, men også gode barndomsminder, der dukker op, når jeg pakker Noams kuffertsæt med masser af bøger, Lego og legetøj.
Kuffertsættet står pænt på Noams reol og opbevarer pixibøger, og jævnligt kommer han slæbende med det ind i stuen, så vi sammen kan kigge i kufferten og læse den ene bog efter den anden. Men skal vi nogle steder, er kuffertsættet virkelig guld værd. For selvom vi måske er et fremmed sted blandt mennesker, han umiddelbart ikke kender så godt, er det altid et hit at hive kufferten frem, som han straks åbner og udforsker, og pludselig er det gamle, kedelige legetøj knap så kedeligt. Og så er det ærlig talt rart, at pusletasken ikke flyder med diverse legetøj, når man både skal have plads til bleer, banan og vådeservietter. Og ikke mindst at han så småt kan begynde at hjælpe til med at bære på sit eget legetøj 😉 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved, man er blevet forældre, når...