DIY børneknag

DIY babysengetøj

Jeg har kastet mig ud i at lave babysengetøj til lillebror – og resultatet blev overraskende godt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg havde egentlig allerede bestil stof hjem til det i starten af juni, men jeg har haft udskudt projektet gang på gang, fordi jeg virkelig ikke ved ret meget om symaskiner. Men endelig fik jeg samlet mig mod, og det endte med at blive til to styk sengetøj i de farver, som bliver de dominerende på lillebrors værelse. 

Inspirationen til begge sæt sengetøj har jeg fra Marie, som har lavet mange lækre ting til sin skønne, lille dreng. Opskriften, jeg har brugt, til sengetøjet er herfra –  den er ligetil og meget detaljeret. Dog blev det uden den usynlige lynlås – jeg kender min begrænsning – i stedet blev det blot med bindebånd. Derudover har Jeanette virkelig også været til stor hjælp med råd og tip. Tusind tak! 🙂

5 kommentarer

  • Hej Simone 🙂 Det ville være dejligt med et link til min DIY, hvor du vist også har fundet inspiration 😉 Og så skal jeg selvfølgelig også linke tilbage.
    Mvh Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Marie.

      Ej, det må du virkelig undskylde! Det gik lige hurtigt nok med indlægget. Jeg linker selvfølgelig straks til dig 🙂

      God weekend

      Mvh Simone

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Så fint! Hvor er stoffet fra? Mvh Jeanette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Jeanette. Jeg tillader mig lige at svare. Stoffet med fuglene hedder Get Together 4 fra David Walker Fabrics. Så kan du søge efter det på nettet, jeg købte det hos cottonpatch.co.uk, men det ser ud til de har udsolgt pt. og pas på med kun at bestille hjem fra eu af hensyn til tolden… mvh Marie

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Jeanette. Præcis som Marie siger: stoffet med fulgene er fra David Walker, men jeg kunne desværre ikke finde det på nogle engelske sider, det ser ud til, at det er udsolgt nærmest alle steder, så jeg måtte ty til en amerikansk og betale for tolden – desværre.

      De andre tekstiler er fra rosa-malika.dk 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY børneknag