2 graviditeter, 2 oplevelser

Under construction

Som en del af forberedelserne til lillebrors ankomst, har Noam fået nyt værelse. Jeg har før nævnt, at puslebordet nemlig ikke kan være inde på vores ekstra værelse, og vi skal selvfølgelig ikke skifte lillebror midt om natten inde hos Noam. Så derfor har Noam fået ekstra værelset, og lillebror overtager altså hans gamle værelse. 

Selvom jeg ikke gad bruge alt for meget tid og kræfter på at lave lillebrors værelse allerede, håber jeg på, at de her synlige forandringer, der sker gradvist, kan være med til at forberede Noam. Men ærlig talt opfører han sig som om, at han blot har fået endnu et værelse 😉 .. Under alle omstændigheder har det givet god anledning til at få ryddet ud og lavet et juniorværelse til den kommende storebror.

Værelset er lidt mindre end det gamle, han havde, fordi skabet sammen med døren optager en hel væg. Som noget nyt har Heine, som tidligere nævnt, lavet et skrivebord til Noam, som jeg har pyntet med mint maskingtape – en farve, der går igen i mange elementer på værelset, og som passer til sengen i turkis. Indtil videre har han blot fået en skammel fra IKEA til skrivebordet, men jeg kunne godt tænke mig, at han senere fik “me sit” stolen fra Sebra, der matcher hans loungestol i hyggehjørnet. 

Over skrivebordet var det egentlig meningen, at jeg ville have nogle tal- og abc billeder, men i frygt for at det bliver for meget på den væg, tænker jeg, at de i stedet skal hænge over sengen – når jeg engang finder nogle altså.


Ved siden af sengen foran skabet kunne jeg godt tænke mig nogle magnettavler, som Noam kan nå og hygge sig med. På gulvet har jeg planer om at lave ham en ny racerbane sticker, og i hyggehjørnet vil jeg vildt gerne have filtret en masse kugler til et Hay-lign. inspireret tæppe, men det tager tid, og projekterne er mange herhjemme.

Derudover mangler der virkelig også noget i hyggehjørnet. Vi havde tænkt på at rykke hans Happylight lyskæde med ind, men med natlampen på bogkassen ved jeg ikke, om det vil være fjollet. Ellers tænker vi på at male harlequin tern på væggen bag boghylden i mint og muligvis købe nogle fugle hoptimister, der skal hænge ned fra loftet.

Lige nu syntes jeg i hvert fald, at værelset fremstår meget tomt og ufærdigt, så ideer modtages glædeligt.

8 kommentarer

  • Anonymous

    Hej Simone
    Som Mor til tre drenge og erfaren udi at forudse farlige situationer må jeg lige bemærke flagranken på sengen. Pas på at de små fingre ikke ka få hevet den gennem tremmerne så han kan sidde fast i den. Ved godt det ka lyde hysterisk, men vi oplevede at vores den ene bandit formåede at hive en ledning gennem tremmerne, som dannede en lykke.
    Bare et godt råd 🙂
    OG….Lækkert storebrorværelse

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gud, det har jeg slet ikke tænkt over, og nu har han ellers haft en flagranke.. Altid? Og jeg har endda også en klar til lillebror, der kan pynte så fint. Noams flagranke er bundet rundt om de tremmer, hvor der er plexiglas, så nu har jeg gået og hevet i den de sidste par dage, og selvom han ikke selv viser interesse for den, lader det ikke til, at den er sådan lige til at hive igennem de andre tremmer.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonymous

      Vidste ikke der var plexiglas – det mindsker da risikoen væsentligt. Hos os var der selvfølgelig også noget ledning “at ta af” og i og med at flagranken er rimelig spændt ud så burde det være sikkert 🙂
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg ved ikke, om det er noget nyt efter de dårlige anmeldelser, Sebra har fået ift sikkerhed, men der er plexiglas i enderne.

      Jeg overvejer lige kraftigt, om lillebror skal have sat sin flagranke op, eller om jeg kan gøre et eller andet smart ift den. Måske sy den fast 😉 ? I hvert fald skal du have tak for tanken, omsorgen og rådet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du set man kan købe nogle fine runde tæpper i fakta denne uge? Et sort/hvid ville se rigtig godt ud under stolen i hyggekrogen. Men ved ik om du er til sort på hans værelse, det er der jo ikke meget af 😉 Men til 50 kr kunne det måske være en lækker midlertidig løsning 🙂
    Ellers ser det virkelig hyggeligt ud på hans værelse! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ej, det var ellers både en god ide og billigt! Men jeg er faktisk ved at rydde alt hjemmet for alt sort. Gid, man kunne få det i andre farver også 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det ser fint ud. Værelset er rigtig flot. Måske et rektangulært tæppe på gulvet ville skabe lidt hygge og varme, og så vil han også kunne sidde og lege på tæppet.
    Ville man kunne ligge reolen ned på den lange led? Den virker så voldsom på billedet, når den står op. Når han bliver lidt højere vil han kunne stå og lege ved reolen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, sådan et tæppe ville ikke være tosset faktisk – men så duer det nok ikke med filtkugle tæppet også 😉

      Nej desværre, så er det nemlig ikke muligt at hverken åbne eller lukke døren. Egentlig kunne jeg nok godt tænke mig noget andet på sigt end reolen, men jeg har ikke lige et andet bud pt. på en erstatning for den, og den er jo også praktisk 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 graviditeter, 2 oplevelser