Klar, parat, sæt i gang!

En sprutte til lillebror

I kender sikkert: “Gi’r du en sprutte?” kampagnen, hvor frivillige laver og donerer hæklet sprutter til landets neonatal afdelinger. Jeg syntes, det er en smadder sød tanke – uanet om man er for tidlig født eller ej – at den nyfødte baby får en sprutte, der minder dem om livet i maven med navlesnoren og som kan give lidt ekstra tryghed. Selvom man ikke er for tidlig født, kan man aldrig få for meget tryghed.
Så da jeg satte mig for, at jeg ville lære at hækle, stod en sprutte derfor øverst på listen over projekter, og efter et par forsøg syntes jeg faktisk, at jeg endte ud med et ganske fint resultat. Opskriften til sprutten finder I her.

Derudover har jeg også hæklet en bold af african flowers samt et par suttekæder til lillebror, og jeg har – naturligvis – mange flere ting, jeg gerne vil lave. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar, parat, sæt i gang!