Brio vs Odder

Update på Argan olie

Graviditeten med Theo gik alt for stærkt, og jeg havde slet ikke regnet med at føde allerede, selvom terminen var nået. Derfor har jeg desværre ikke fået taget et billede af maven, så I kunne se strækmærkerne. 

Tidligere har jeg fortalt, at jeg den her gang har tyet til argan olie, som skulle være lidt af en mirakel olie. Om det er det, skal jeg ikke kunne sige, men jeg tænker, at det ikke har skadet, at jeg dagligt forkælede huden og den gravide mave.
Strækmærkerne, jeg fik fra Noam, nåede aldrig rigtigt at blive lilla og dybe igen, som jeg ellers havde regnet med. Langt de fleste var fortsat hvide – selv på terminsdatoen, men det er klart, at mange af dem selvfølgelig blev strakt ud igen. Til gengæld var det kun ganske få nye, der kom til. De er her efter fødslen stadig røde og sarte, men jeg håber – og regner med – at de bliver ligeså fine, hvide og usynlige, som de gamle, som i øvrigt allerede er begyndt at trække sig helt sammen igen. 

Udover at bruge olien på maven har jeg også brugt den i ansigtet, brystkassen og ryggen. Jeg har endnu ikke brugt den i håret, fordi jeg ganske simpelt frygter, at det vil få mit hår til at se utroligt fedtet ud. Erfaringerne med at bruge den i ansigtet er desværre ikke særligt gode – olien er alt for fed til mit ansigt, så det gik bare slet ikke.
Til gengæld har den været rigtig god til brystkassen og ryggen, hvor jeg i den her graviditet ellers har været plaget af hormonknopper, indtil jeg begyndte at bruge olien. De forsvandt ganske hurtigt, efter jeg begyndte at bruge olien der.
Jeg bruger fortsat olien her efter fødslen på maven, fordi det siges, at ar og strækmærker netop bliver pænere ved brug af den, og jeg tænker som sagt, at det i hvert fald ikke  kan skade. 
Et lille tip er at købe den i den nærmeste helsekost forretning, det både er billigere end på den webside, jeg startede med at købe fra, og så er den meget mere drøj i brug og virker til at være bedre.

2 kommentarer

  • Det lyder spændende. Det må næsten testes af.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis olien var meget fedtet i dig ansigt, anvendte du højest sandsynlig alt for meget af gangen. Der skal kun bruges få dråber til pleje i ansigtet pr pleje 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brio vs Odder