Drengelopper

– Ramt af drenge

Ikea Bestå

nov
19
Som en del af at få skiftet alt det sorte ud i hjemmet røg vores hængevitrine. Hvad vi ville have i stedet, var vi usikre på, men det skulle hverken være sort eller tungt at se på – og det skulle bestemt heller ikke bare gemme rod af vejen. I det hele taget har det været godt at få skiftet ud, for der er godt nok blevet grovsorteret og ryddet ud i alle vores ting.
I sommers fik Heine så lavet vores kasser, men vi manglede stadig noget, der kunne gemme de efterhånden mange studiebøger, vi ligger inde med, væk. Så da Annette postede et billede af deres nye Ikea Bestå på Instagram, kunne jeg ikke undgå at blive skide misundelig. Det er så fint og enkelt at se på, og det ville passe perfekt til vores store, nu tomme væg.
Heldigvis var Heine fuldt ud med på den, så vi købte skabene til hinanden som en tidlig julegave – gudskelov, at jeg også skal have julegave af drengene 😉

I forbindelse med Theos nyfødts billeder nævnte jeg, at vi havde gang i et lille projekt herhjemme. Over skabene ønsker vi nemlig en billedvæg. Primært skal der være grafiske prints, men i blandt dem skal de flotte billeder af drengene hænge.

9 Responses to Ikea Bestå

 1. Er denne reol købt for nylig?

 2. Hej,
  Sikke en fin reol 🙂 Er lågerne i højglans eller uden?
  Mvh Laura

 3. Hej.
  Hvad er dybden på reolen? Er det 20 eller 40 cm? Det ser godt ud ?

 4. Hvad har du sammensat bestå møblet af?

 5. Malene Eriksen

  Hvor ser det bare godt ud 🙂
  Hvad er højden på reolen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *