Huggies vådservietter

DIY opslagstavle

Her i lejligheden har vi en ret bred gang, der fører til alle værelserne samt badeværelset. Længe var den bar, indtil jeg sidste sommer fik skiftet alle vores møbler ud og pludselig manglede noget opbevaringsplads. Jeg købte et rigtig fint, hvid vitrineskab og stillede derud, men skabet kom aldrig rigtig til sin ret, og det blev derfor solgt igen. 

Noam er en kæmpe LEGO duplo fan, og det skulle hurtigt vise sig, at vi op til flere gange oplevede at mangle plads til opbevaring af det. Vi fik hurtigt fyldt den ene kasse ud efter den anden, og gode råd blev efterhånden dyre. 

I Påsken valgte vi derfor for alvor at gøre brug af det åbne gangareal, så efter et smut i Ikea har vi nu fået udnyttet pladsen derude til alt LEGOen og gjort gangen til et hyggeligt sted med nogle af drengenes mange, mange bøger. 

Legetøjsbænken er fra Stuva serien. Jeg faldt for den, fordi det ikke er en kiste med risiko for at få fingrene i klemme, men derimod en skuffe med hjul man hiver ud. På den måde kan Noam snildt hive alt sit LEGO ind i stuen, hvor der er plads til at lege med det, og vi kan nemt og hurtigt få ryddet det hele op igen. 

Der mangler ganske lidt i gangen, det er simpelt og fint, som det er. Men jeg kunne godt tænke mig en opslagstavle til over legetøjsbænken til alle de mange kreative ting, Noam stolt får lavet, og som vi selvfølgelig gerne vil vise frem. Vores køleskab er integreret i køkkenet, så der kan der ikke hænges noget på, og ærlig talt så gider jeg heller ikke. 

Jeg har derfor søgt inspiration på nettet og hos andre bloggere, og jeg i den grad faldt for det her ret rå look:

Opslagstavlen er lavet af et jerngitter og beklædt med clips, man billigt kan købe hos eksempel Søstrene Grene eller Tiger. I kan se mere til gitteret hos denne blogger.

Men jeg kan godt blive i tvivl om, hvorvidt et jerngitter med eventuelle spidser kanter er lige modigt nok til vores små, nysgerrige drenge, der før eller siden begge to kravler op og ned på legetøjskassen. Derfor har jeg også tænkt på, om man skulle lave en opslagstavle i kork skåret ud som et hus a la Firm Living, som denne blogger.
Eller inspireret af denne blogger skåret ud som en sky. Kork skulle være ret nemt at arbejde med, så kun fantasien vil sætte grænser for former og figurer. 
Er man ikke til kork-looket, kan man også ganske simpelt beklæde en masonitplade med stof eller et lærred med stof som denne blogger om den kan man evt hæfte elastiksnorre, så man slipper for nåle og bryder stoffet

Den sidste mulighed, jeg har kigget på, er lavet af denne blogger, som har monteret elastiksnorrene direkte på væggen.

2 kommentarer

  • Anonymous

    Jeg er vildt med jerngitteret. Ved du hvor mang kan købe sådan et?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huggies vådservietter