Dagpleje-kærlighed

Theo 8 måneder

Theo er nu allerede 8 måneder gammel, og tiden flyver bogstavlig talt forbi mig. Jeg kan godt mærke, at lige netop de her indlæg ikke har en særlig stor prioritet hos mig, men jeg har svoret, at han skulle have de samme månedsstatusser, som Noam fik.
Aktiviteter: Han kravler endnu ikke rigtigt. Men han kæmper ihærdigt. Han møver sig jo som tidligere fortalt hurtigt frem som en lille soldat, og så står han hele tiden på alle fire. Han har taget et par skridt, men ofte lægger han sig i stedet ned og møver sig frem, indtil han når sit mål og så rejser han sig op på alle fire. Derudover har han lært at sætte sig selv fra liggende position, og han er begyndt at rejse sig op af os andre nu. Dog ikke helt op, men op på knæ og han kæmper for at videre op på flad fod. Af finmotorik bruger han allerede nu pincetgreb, når han spiser, og han er simpelthen så dygtig til at få rugbrødshapsere, ærter og lign op mellem pege- og tommelfinger og videre ind i munden. Han vil enormt gerne også selv drikke af koppen, og han holder såmænd også fast om den, mens jeg hjælper ham. I det hele taget er han virkelig dygtig til koordinering, og han er rigtig god til at tage en genstand og putte videre i en anden genstand.
Personlighed: Theo er bare en fjolle-baby. Han knuger sig ind til os i vores arme, mens han hiver benene op under sig og trækker sig længere ind, mens han putter ved nakken. Er han i armene, kaster han sig frem, når han vil ned, og er han færdig med at spise, vender han sig om mod en og tager fat i armen. Han er rigtig god til at vise, hvad han vil – og med det temperament han bærer rundt på, er vi også sjældent i tvivl. Han vil endnu ikke falde i søvn selv i barnevognen – det er drænende, men vi kæmper videre, og det lykkedes os såmænd også ind i mellem.
Mad: Theo er jo som sagt BLW-baby, så han bliver fortsat ammet 8-10 gange i døgnet og så spiser han ellers alt sin mad – med undtagelse af havregrød og suppe.

Søvn: Theo sover stadigvæk ikke i nærheden af igennem. Det er nærmere reglen end undtagelsen, at jeg ammer med 2-3 timers interval om natten også. Om dagen får han 2 lure, som plejer at vare på slaget 1,5 time hver. 

Tænder: Han har stadig kun de to fortænder nederst i munden.
Mål og vægt: Update til BOEL-prøve: 8 kg og 68 cm. Han bruger fortsat str 68 i tøj, men så småt også 74. Han bruger stadig str 4 i ble. 

1 kommentar

  • Puha, det lyder altså lidt småhårdt, men du er sej, og du klarer virkelig meget på smukkeste vis. Jeg er imponeret.

    Og god idé at holde fast i månedstatusser. Har allerede fortrudt nu, at jeg ikke skrev mere ned om Viggas udvikling i det første år.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagpleje-kærlighed