Supermom

Fashion til de små

Smallfashion er en børnetøjsforretning på nettet fyldt med Mini A Ture, Racoon, Danefæ og andre lækre mærker til de små. 
Webshoppen er inddelt så simpelt som muligt med en søgefunktion nederst på startsiden og kategori og mærkeinddelte funktioner, således man kan gå efter noget helt konkret som et mærke eller stykke tøj eller blot ønske at få vist alt det tøj, der f.eks er til et bestemt køn og/eller alder. Øverst på startsiden kan man vælge mellem pigetøj, drengetøj, babytøj eller at se de fine sko. 

Hos Smallfashion kan man blive medlem af en kundeklub, hvor man bl.a. kan optjene bonuspoint på alt i mellem 2 og 12 procent af sine køb, og ved indmeldelse får man allerede de første 25 fashion dollars. 

Som noget helt nyt har Smallfashion fået deres egen blog, hvor de fortæller om alt fra kommende kollektioner til konkrete produkter, kommende udsalg og giver inspiration.  

Sidste år havde Noam en anorakjakke fra Mini A Ture, og jeg elskede den sådan med den bløde, tykke fleecefoer, høje vandsøjletryk og ikke mindst den tætomsluttende hætte, som beskytter godt for vind og vejr. Jeg har derfor et ønske om, at drengene til vinter skal have matchende Mini A Ture anorakker, og var jeg nu lidt snu og kunne regne forud i størrelser, har SmallFashion netop 50 % på disse.  

 
Indlægget er lavet i samarbejde med Smallfashion 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Supermom