Theo 9 måneder

Milestone Baby Cards give-away

Jeg beklager, at jeg har været alt for sløv til at sætte den lovede give-away i gang, men sommerferien er bare fløjet forbi os, før vi overhovedet har nået at se os om. Det har været så hyggeligt at have så meget tid med alle tre drenge, og vi kunne snildt lige have taget en måned mere eller to.
Som blogger er jeg helt sikkert enormt privilegeret. Det opfatter jeg i hvert fald mig selv som på aller ydmygeste facon. Ind i mellem er jeg virkelig heldig at blive forkælet med en masse lækre produkter til drengene – det vil jeg slet ikke lægge skjul på. 
Har I fulgt med på Instagram, ved I, at jeg i sin tid – jaja, jeg har jo været alt for sløv til at komme i gang med give-awayen! – meget uforventet modtog en virkelig lækker pakke fra Precious Toy, som bl.a repræsenterer Sophie La Girafe. I ved helt sikkert, hvem Sophie er – et stykke meget populært babylegetøj formet som en giraf med søde detaljer og pivlyde. Theo fik intet mindre end 2 i dåbsgave, og han har virkelig været glad for den.

Med i pakken var der en helt ny hudplejeserie, Sophie La Girafe Cosmetics, som vi er godt i gang med at teste herhjemme, og som jeg nok skal fortælle nærmere om. Men derudover var der også en Sophie, en nøglering, som siden selvsamme dag har været yderst populær hos Theo, og et sæt Milestone Card – og så endda på dansk.


Vi har allerede Milestone kortene, som I både har set på bloggen og Instagram, og de bliver flittigt brugt herhjemme. Jeg syntes, at de er virkelig søde med deres fine illustrationer og store milepæle i babys liv. Og fordi vi allerede nyder godt af vores sæt, vil en af jer derfor få muligheden for at vinde dette sæt.


Alt, I skal gøre, er at skrive en kommentar med navnet på, hvilken heldig baby der skal eje Milestone Baby Cards samt e-mail adresse, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. 

Vinderen trækkes d. 24. august – held og lykke 🙂

45 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Theo 9 måneder