1 års fødselsdag comming up

Sådan endte det med at se ud

Da vi flyttede ind i lejligheden her, havde jeg blot lige et par småting, jeg ville have købt og ordnet, inden jeg ville vise jer vores stue/køkken/alrum på omkring 55 m2. Men et par småting blev hurtigt til mange, og da jeg pludselig valgte at skifte alt sort ud med hvidt, overtog det ene nyindkøbte møbel det andet. Drengenes Leander højstole var det sidste sorte tilbage, som jeg efter adskillige forsøg med spraymaling endte med at sende til autolakør. Jeg er langt fra færdig, der mangler stadig en noget hist og pist, et nyt spisebord og billeder af drengene på væggene.

Men jeg syntes nu alligevel, at I skal have lov til at se vores store stue, som den var, inden vi om under en uge flytter og dermed får omkring 20 m2 mindre i stuen. Alle vores møbler er købt til det her kæmpe rum, så jeg er ærlig talt røvnervøs for, om det kommer til at se proppet ud, og om det i det hele taget kan være der. 

Jeg har valgt at dele indlægget op her over to gange, så I ikke får en pokkers masse billeder smidt i hovedet på én gang. Og jeg beklager allerede nu de billeder, der kan være en anelse mørke, som følge af at tage billeder mod store vinduer. 

Timeviseren er fra Karlsson, og det er helt bevidst, at der kun er 8 hjemmelavede klæbefolie firkanter. IkEA køkkenet er et evighedsprojekt, som stadig mangler at få sat låger og knager på, men ligesom vandhanens placering er ændret, er også grebene. Jeg glæder mig til, at det omsider er færdigt og klar til for alvor at blive vist frem.  

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 års fødselsdag comming up