Forresten #7

Forresten #8

– Har jeg omsider lært at drikke vin og er faktisk blevet lidt af en fan. Det er da ét skridt på vej mod at blive voksen. Det næste må være kaffe! Enlig mor til to og studerende skriger ligesom bare kaffe, ik’os?
– Trænger jeg virkelig til at få lagt en ny omgang striber i mit hår, men med indkøb som sofa, spisebord og seng må det altså vente en måned endnu.
– Får jeg 1500 kr tilbage i SKAT. Kæmpe win med ovenstående udgifter!
– Ved man bare, at man har gået på sin uddannelse lidt for længe, når man hører den nøjagtig samme forelæsning om mobning med nøjagtig samme dias som for 5 år siden. Det er heldigt, at det er en dygtig foredragsholder!

– Var jeg i torsdags for første gang, siden jeg er blevet 18, til tandlæge. I know – det er alt for dårligt af mig! Men jeg havde ingen huller eller andet. Med mit sukkerindtag burde jeg jo virkelig være tyk og mangle tænder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten #7