Vinder af Duolac konkurrencen

Forresten #9

– Måtte jeg desværre takke nej til et virkelig lækkert blogevent hos Randers Water and Wellness, da jeg var hængt op i de sidste semesteropgaver, inden eksamenstiden blev skudt i gang. Jeg er ellers slet ikke i tvivl om, at min udkørte krop og stressede hud godt kunne bruge lidt selvforkælelse, ansigtsmaske og lækkert mad.
– Er der større sandsynlighed for, når man er enlig mor, at ens nyindkøbte seng indvies med en utæt ble fremfor en omgang lidenskabelig sex. Yes, that did happen.

– Sidder jeg pt midt i den anden eksamensopgave, og jeg har været ufattelig heldig med at trække 2 emner, jeg havde håbet på! Det skal helt sikkert nok backfire, så jeg trækker absolut nr 1 hadeemne til den sidste eksamensopgave.- Har Heine og Håndværkeren mødt hinanden, da Håndværkeren og jeg kom hjem med min nye seng og aftensmad til os alle. Og det gik faktisk rigtig fint.

– Valgte Noam blot 5 dage, efter vi afleverede sutten på suttetræet, at han nu heller ikke gad bruge ble længere. Så nu er han fuldstændig blefri! Wauw, det går pludselig stærkt med ham.

– Har jeg købt varianten “kiss me fool” fra Rimmels nye læbestift Provocalips, og den er bestemt ikke for sarte sjæle! Først og fremmest er den virkelig, virkelig rød. Og så holder den enormt længe uden at smitte af.. Som i 24 timer efter jeg havde påført testeren på hånden var den stadig ikke væk, selvom jeg både havde været i bad, skrubbet og brugt make-up fjerner. Til gengæld er min håndværker ret begejstret for, at han nu ikke længere har røde læber rundt omkring 😉

– Siger Theo nu “mormor”, men nægter stadig at sige “mor”.. Hvad fanden dreng?!

– Spurgte Noam Heine, om han var bedstevenner med mig. Heine svarede faktisk ja og spurgte, om det var okay.

– Var Heine helt ufattelig sød og lade mig få et afbræk her midt i mine mange skriveruger ved at tage drengene, så jeg kunne smutte et lille døgn til Vejle.

– Er Theo, den fjolletrold, begyndt at danse og dreje rundt om sig selv, når han hører musik. Det er røvbedårende!

– Står drengenes autostole ude i bruseren på badeværelset nedenunder, og efterhånden dagligt placerer de sig i hver deres, mens de leger, at de kører bil. Jeg er vist ikke den eneste, der savner at have bil 😉

– Er jeg fuldstændig vild med sangene: “Firestone” og “Stole the show” fra Kygo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Duolac konkurrencen