Det er tidligt!

Brandbiler i børnehøjde

Okay, så vi endte faktisk med en ret så begivenhedsrig weekend midt i alle forberedelserne til de mundtlige eksaminationer de to kommende uger.
Stephanies far er brandmand i Vejle, så hende og Liam har ofte været forbi brandstationen, og selv kommer jeg ikke udenom at være mor til to mini fans af brandbiler. Så da Stephanie fortalte, at der lørdag ville være åbent hus på Vejle Brandstation, og at hende og Liam i øvrigt gerne ville hente os, takkede vi straks ja til en lille road-trip til Vejle.
Siden Noams første besøg i Vejle for 2 uger siden, har han ikke snakket om andet, og hvordan han sådan savner Liam, så han var både begejstret og utålmodig, da vi i går formiddags gjorde os klar.
Og det var virkelig også fedt. Der var arrangeret lidt forskelligt, bl.a. brand i en bil, som skulle slukkes og både brandbiler, både og andre udrykningskøretøjer kunne ses på, udforskes og siddes i. Det kan altså virkelig anbefales!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er tidligt!