Brandbiler i børnehøjde

Sucker for Sinnerup

Jeg ved godt, at jeg ikke just er indretningsblogger eller noget i den dur, men noget skal jeg jo bruge som overspringshandling her i den sidste eksamensstress, så jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer stuen, som den ser ud nu. Minus en pokkers masse LEGO duplo på gulvet.Way back when fortalte jeg, at Heine og jeg naturligvis har delt alt inventar op, og at jeg derfor var på jagt efter nye møbler. Jeg startede med at kigge hos Ikea – det er lidt det åbenlyse valg, indtil jeg tilfældigvis faldt over Sinnerups udvalg af sofaer og straks faldt pladask for en.

Omsider har jeg fået den og mit nye spisebord hjem, og det har virkelig gjort en forskel i min stue. Det store, massive egetræs spisebord er skiftet ud med et i hvidt med lyse egetræs ben, og jeg elsker den her atypiske ovale-ish form, som uden tvivl får rummet til at virke større. Og så passer det bare generelt meget bedre ind i stilen, min stil. Sofaen er også mindre og så i en lækker grå farve, den mangler blot at blive suppleret op med lidt puder og et blødt tæppe.
Sofabordet, som også er fra Sinnerup, viste jeg jer allerede sidste sommer. Generelt er jeg ret stor fan af Sinnerup – tingene er ikke vanvittigt dyre, men de er alligevel med på de nyeste tendenser og udvalget er altid spændende. Det er i hvert fald et af de eneste kataloger, der ikke går direkte fra postkassen og til skraldespanden hjemme hos os.
Jeg fortryder bestemt ikke mine køb, selvom det var lidt underligt kun at skulle tænke på min egen mening. Stuen er nu næsten færdig, der mangler blot et par små projekter og billeder i IKEA rammerne. Selvom jeg var ret nervøs for at miste halvdelen af min stue rent størrelsesmæssigt, da vi flyttede ind, synes jeg nu alligevel, at den er ret hyggelig på den der lidt huleagtige måde – størrelsesmæssigt, naturligvis – ikke med mos og mørke 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brandbiler i børnehøjde