Ambivalens til salg

Forresten #10

– Smutter jeg til Amsterdam næste weekend med et par veninder. Det skal nok blive sjovt og tiltrængt med roadtrip, tøsehygge, sene aftener og masser af nye oplevelser.
– Kan jeg slet ikke forstå, hvor det her skoleår er blevet af. Jeg har virkelig været i en zombietilstand det meste af tiden, for det er allerede slut, før jeg knap nok har opfattet, at jeg er tilbage fra barsel. Igen.
– Har jeg endnu ikke planlagt det helt vilde med drengene her i sommerferien. Jeg synes, det er virkelig udfordrende at finde på, hvad vi skal lave, når jeg for det første er helt alene om dem og for det andet ikke har en bil.
– Glæder jeg mig for første gang nogensinde til at skulle stemme på torsdag. For mig er det lidt pest eller kolera, men til gengæld er jeg virkelig begejstret for Alternativet – det var præcis, hvad der manglede: et alternativ. Nogle, som tør tænke anderledes.
– Generer det mig gevaldigt, at jeg dagligt kan se i min Timehop app, at der både sidste år og forrige år var masser af sommer og sol på dét her tidspunkt.
– Har jeg fundet den perfekte dybe, røde neglelak fra Essie: “After Sex”. De sidste par måneder har man faktisk ikke set mig have andet på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ambivalens til salg