Året, der gik

Er I her endnu?

IMG_6875

Jeg ved, at der har været stille på bloggen og alt for længe mellem indlæggene. Og det beklager jeg også. Jeg har haft mange overvejelser omkring bloggen på det seneste, fordi den absolut er nederst på prioritetslisten over alt det, der skal gøres. Det har været sådan lidt en tung byrde på skuldrene, men alligevel har jeg valgt at forny domænet, da jeg her for 14 dages tid siden betalte for endnu et år.

Lige for tiden går det stærkt herhjemme, og jeg har egentlig en masse, jeg gerne vil indvie jer i. Omsider har jeg også fået købt mig en computer – den skal så bare lige hentes hjem, så det nu bliver nemmere og hurtigere at få sendt indlæg af sted.

Jeg har i dag taget hul på de sidste 2 uger af praktikken. Den går rigtig godt – elever er mægtig søde, undervisningen bliver både planlagt og fuldført, lærerteamet er helt fantastisk, og jeg tror faktisk, at det er noget nær den mest succesfulde praktik, jeg har haft. Men samtidig kan jeg også mærke, at det ikke rigtigt er her, jeg hører til. Jeg vil langt hellere arbejde i specialområdet end i almenklasserne, og længe har jeg leget med tanken om at bygge en kandidat på, når jeg til sommer omsider er færdig med læreruddannelsen. Der er meget, der skal overvejes, og jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvad der vil være bedst: om jeg skal arbejde lidt og så læse videre eller kaste mig direkte ud i en kandidat.

Med heldagskole og tilstedeværelsespligt har drengene pludselig nogle lange dage i institution – og jeg hader det helt ind til benet. Noam er omsider begyndt at få en masse kammerater i børnehaven, og selvom han er et enormt socialt og udadvendt barn, der altid er klar til at lege med andre, har det overraskende været svært for ham i den nye børnehave, fordi han har savnet de gamle venner. Theo er stadigvæk enormt ked af at blive afleveret om morgenen, selvom pædagogerne pointerer, at han hygger sig dernede. Men jeg savner nu alligevel tiden med Conni, hvor Theo selv om morgenen gik ind, krammede Conni, sagde farvel til mig og straks var i gang med at lege.

Det lille nogen-og-80 m2 hus er næsten på plads. Alle kasser er pakket ud og alle lamper hængt op. Der mangler gardiner og lidt billeder på væggene, og så har jeg lige et projekt med at male både stue og drengenes værelse. Men det er smadder hyggeligt, og vi er alle enormt glade for det.

På torsdag, når drengene skal hjem til Heine, har jeg taget fri. Jeg skal nemlig på en lille tur til Århus, og hvad jeg har lavet dér, vil jeg fortælle alt om, hvis det går godt.

Indtil da lover jeg, at jeg nok skal blive bedre til bloggen igen 😉

5 kommentarer

  • Stina

    Mangler en “synes godt om” knap.. ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • SBP

    Jep, tjekker jævnligt.
    Jeg gætter på jeres planer i Århus har noget med en lillebrøster at gøre 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Yep! Er her stadig – næsten dagligt. Så ser frem til flere indlæg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Erfaring før kandidatuddannelse er guld værd. Har læst kandidat med mange lærere og pædagoger – det er dem, der har forudgående erfaring, som får job. Uafhængigt af hvor gode karakterer man kan fremvise. Uden erfaring er du altid bagerst i køen og pt. er køen LANG!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året, der gik