Man siger..

Forresten #18

 • Var drengene selv kommet hjem og sagt, at de gerne vil klædes ud som Hulk og Spiderman til Fastelavn. Så jeg har været ude og investere i diverse uden overhovedet at tjekke, hvornår børnehaven fejrer Fastelavn. Det gør de naturligvis d. 8. februar, og drengene er hjemme hos Heine i København indtil d. 9, fordi jeg har sene pædagogiske møder. Super.. Bare super!
 • Er jeg stadig i chok over priserne på sådan et kostume
 • Har jeg modtaget den sygeste udtalelse af mine to praktiklærere og er derudover også blevet anbefalet til ledelsen. Wup wuup!
 • Er jeg jordens dårligste person til at huske at få nok væske. Det giver den ledelse hovedpine sent på eftermiddagen. Det er så dumt.
 • Er jeg blevet vildt hooked på at prøve MK olierne.
 • Er Noams uendelige mange daglige spørgsmål kommet på et helt nyt og udfordrende niveau med: “Hvordan laver man honning?”, “Hvordan laver man lasagne?”, “Hvordan laver man neglelak og parfume?”, “Hvordan bager man boller?”, “Hvordan laver man toiletpapir?”, “Hvordan gør man sådan, at man får vand ud af vandhanen? Og hvordan laver man vandhaner?” Nogle er unægtelige nemmere end andre at besvare, men han er simpelthen så videnbegærlig.
 • Måtte jeg i sidste uge tage drengene med i praktik, da DSB havde signalforstyrrelser. Det var bare sådan en af de morgener, hvor alting gik galt! Heldigvis synes de begge, at det var vanvittigt spændende at være med, og alle lærerne og eleverne tog også rigtig godt imod dem.
 • Ved man, at man har en gammel bil, når man ikke alene skal skrabe is udenvendigt, men også indvendigt.
 • Havde jeg for kort tid siden besøg af vores udlejer, som lige skulle se på en væg. Midt i samtalen med ham går det op for mig, at en 3. og fuldstændig ukendt stemme også snakker i baggrunden. Det viser sig, at ikke alene har Theo ringet op til Netflix’ kundeservice, men også snakket med dem i 5 minutter.
 • Er mine elever ikke alene skuffede over, at jeg har tatoveringer, de forstår simpelthen ikke, hvordan jeg kan have to børn uden at være gift!
 • Er det nu 3 år siden, at jeg testede positivt, mens vi kørte frem og tilbage mellem hjem og børneafdelingen med Noam
 • Har vi snart været forældre i 4 år. Hvor vanvittigt er det ikke lige?
 • Følger jeg troligt Michael Schøt på facebook, og han har fuldstændig slået hovedet på sømmet i hele flygtningedebatten. Hvad blev der af medmenneskelighed, imødekommenhed og næstkærlighed? Hvorfor er vi blevet så bange fra det fremmed, mens vi slynger “vi må hjælpe vores egne først” af sted. Jeg troede, at hele menneskeheden var “vores egne”?

1 kommentar

 • Stinne

  Haha jeg er også blevet spurgt af mine elever hvordan jeg kan være gravid uden at være gift?! Man skal åbenbart være gift for at få og have børn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man siger..