Vores stue

Bestå #3

Okay, indrømmet. Det er det 3. møbel, jeg nu har haft ude i mit køkken. Men jeg har haft virkelig svært ved at finde det helt rigtige og skabe en sammenhæng mellem stue og køkken. Jeg har altid været enormt glad for vores Bestå møbler fra Ikea, så derfor valgte jeg at tage chancen og købe et til køkkenet også. Og det ser pisse godt ud for at sige det lige ud! Det er ikke, fordi jeg som sådan mangler opbevaring, men væggen og hele køkkenet var virkelig tom, og jeg kunne godt bruge et lukket system til alle mine mange studiebøger. Så det fik jeg, og det bliver bestemt ikke skiftet ud.
Jeg mangler stadig at modtage plakaten, der skal være i Ribba rammen, men jeg glæder mig til at vise jer, hvilken jeg har valgt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores stue