Bestå #3

Og resten af vores køkken


IMG_0066

IMG_0059

IMG_0065

IMG_0067

image

#Liebe #Ikea

 

 

2 kommentarer

 • Christine

  Hejsa! Ku du på din tidligere blog havde lavet en anmeldelse af basson duo vognen. Bruger i den stadig? Min datter er lige fyldt to år og lillesøster kommer om et par uger.. Så vi kommer nok til at få behov for en vogn jeg kan ha dem begge to i. Dog er vores pige ret høj af sin alder – nemlig 92 cm – tror du en basson vil være for “sen” at købe ift hendes højde? I butikken siger de at børn på 3-4 sagtens kan sidde i den, men har nu lidt svært ved at se det for mig ??hmm.. Derfor jeg ville hør hvad du havde erfarringer for nu kan jeg se det er et par år siden du skrev om den 🙂
  Kh Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Årh det er svært at sige. Det er lige på grænsen, tænker jeg. Hvad vejer hun? For jeg måtte desværre sælge vores vogn i sommers, da drengene vejede henholdsvis 10 og 12 kg. Der var de jo så knap 2 og lidt over 3 år. Det blev simpelthen for tungt at dreje vognen, når de begge sad i den.
   Hvad med et søskendesæde til de måske lange gåture? Jeg tænker, at din datter sover én lur, og skulle det ske, at de – indtil hun dropper den eller sover indenfor – kan sove i barnevognen, hvis hun bruger den til lur og så kan lillesøster sove i liften i starten. Den behøver jo ikke konsekvent stå i barnevognen 🙂 Jeg ved ikke med dig, men drengene var alligevel et par måneder, inden de overhovedet ‘fik lov’ til at sove udenfor væk fra mig 😉 hvis du har det på samme måde, nærmer I jer hurtigt en alder, hvor jeres ældste datter måske tager luren indenfor, hvis hun ikke allerede gør det nu. Jeg ville i hvert fald personligt være lidt skeptisk over at bruge så mange penge på noget, der måske kun varer ved et par måneder 🙂

   Held og lykke med lillesøster om kort tid 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bestå #3