Koksgrå

Vågen under kniven

Jeg vågnede i morges ved, at der tikkede en besked ind. I beskeden havde hun vedhæftet en artikel om en plastikkirurg, der udfører bl.a brystforstørrende operationer i lokal bedøvelse. Artiklen handlede om, hvordan mange af hendes patienter var vågnet under operationen. “No shit!”, tænker jeg både forarget og chokeret over, at sådan noget overhovedet kan foregå. Også lige her i Danmark? Jeg har nemlig hele tiden haft den forestilling, at hvis jeg blot vælger at blive opereret her, kan det da ikke gå helt galt. Men det kan det! I den grad!

Jeg ved godt, at et program som “mit plastik mareridt” findes, men jeg har bevidst valgt ikke at se sådan noget. Drømmen om en brystforstørrende operation er ikke just ny. Derfor har jeg valgt ikke at lade mig skræmme af sådanne programmer, og det her er bestemt heller ikke ment sådan, men i stedet som oplysning til andre, der går med samme drøm.

Et par timer senere træder jeg så indad døren hos min frisør, hvor jeg netop nu sidder med staniol og farve i håret under en varmelampe. Her er min frisør godt i gang med at farve en anden kunde, som, jeg lynhurtigt lurer, også er hendes veninde. For de to har nemlig gang i en helt særlig snak, og jeg fanger lynhurtigt ordene: “30 har valgt at stå frem, men vi er mange flere, der har oplevet komplikationer”, “Operationen foregik i stolen i hendes mands tandklinik” og “jeg vågnede, mens hun syede mig det sidste bryst sammen”. Jeg kan ikke dy mig, så jeg spørger lynhurtigt ind til det hele, og veninden fortæller så hele sin oplevelse.

For åbenbart findes der en plastikkirurg, Susanne Arffmann, her i Vejle, der foruden at være overlæge på Vejle sygehus og en del af Patientklagenævnet også foretager alle mulige operationer i hendes mands tandklinik efter lukketid. Og ikke i et seperat rum eller noget, nej nej i selve tandlægestolen med patienter iført tøj mærket “Vejle sygehus” i L O K A L B E D Ø V E L S E!

Det lyder fuldstændig sindssygt, at sådan noget overhovedet kan foregå! Skulle I også være nysgerrige på dén og mange andre oplevelser med ovennævnte kirurg, kan I følge med på DR1 i aften kl 21.00, når Kontant viser første del af deres udsendelse “Vågen under kniven”.

I mellemtiden tæller jeg dagene til min operationen om 2,5 uge og priser mig ovenud lykkelig over at have valgt et sted som Nygart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koksgrå