The greatest thing

På besøg hos Babydutten

I husker allesammen godt Babydutten med Viktor, der er født for tidligt og hans lillesøster Caroline. Michelle og jeg var i sin tid i samme terminsgruppe med Noam og Viktor, og det var ganske kort tid efter, jeg opdagede hendes blog, at jeg startede min egen.

Nu er Michelle så sprunget ud som fotograf, og da jeg længe har misundt de billeder, hun tager af sine egne skønne børn, bookede jeg mig straks hos hende. Og heldigvis for det! For gud, hvor har hun gjort det godt. Ikke alene er billederne helt fantastiske, hun var også bare  god til drengene. Trods vind og småregn kastede Michelle sig gerne rundt i sandet, sagde fjolleord og formåede at fange drengene præcis, som de er. Drengene har jo før været til fotograf – og også babyfotografering 7 dage gammel i sin tid, men det er uden tvivl øjebliksbilleder som disse ude i naturen, jeg altid har været allermest glad for.

Er I også imponeret over billederne, kan I læse mere på Michelles facebook-side eller tjekke hendes Instagram. Vi siger i hvert fald tusind tak 🙂

1 kommentar

  • Det er nogle skønne billeder i har fået lavet. Hun virker til at være rigtig dygtig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The greatest thing