Når mor siger "nej" og far siger "ja"

Forresten #21

 • Har jeg taget de obligatoriske kæreste-kilo på. Det er pisse irriterende, men ikke overraskende. Efter jeg har mødt Kenneth, har jeg været i Fitness én gang, og samtidig er vi alt for gode til at hygge med Oreo-is og chokolademuffins. Han siger, at han også har taget på. Jeg kan bundærligt ikke se det, men uanset hvad kan hans fuldstændig photoshoppet fodbold-figur laaaangt bedre tåle det. Forbandede morkrop.
 • Undersøgte jeg i dag, hvordan jeg kan opsige mit Fitness abonnement.
 • Står jeg troligt i alt slags vejr hver weekend og ser Kenneth spille den ene fodboldkamp efter den anden. Jeg har aldrig rigtigt forstået fascinationen af fodbold, og det gør jeg måske fortsat heller ikke. Men jeg tager mig selv i at blive opslugt af det i mit hepperi og frustration over missede mål.
 • Elsker drengene at se Kenneth spille fodboldkamp. For Noam betyder det 1,5 time alene med Kenneths mor på legepladsen ved siden af. For Theo betyder det at stå på tilskuerpladsen, vinke til Kenneth og råbe ting som: “Jeg elsker dig, Kenneth”, “Spark bolden til mig” og “Årh! Se, hvor højt han kan sparke bolden!”
 • Lå vi alle fire på stribe i ske forleden på Kenneths sovesofa. Når drengene og jeg er hos ham, får de soveværelset og dobbeltsengen, men som de puttebørn de er, er det nærmere reglen end undtagelsen, at de får sneget sig ind til os i løbet af den tidlige morgen. Det er pisse hyggeligt, men mega hårdt for ryggen.
 • Kører Sunset pt med kampagne på gratis zoologisk have billetter til Givskud, Aalborg og Odense, hvis man køber en børnemenu.
 • Er Netflix alt for lang tid om at komme med nyeste sæson af Modern Family! Jeg ved ikke engang, om der endnu er lavet og udsendt en, men ventetiden er irriterende lang. #Firstworldproblems
 • Er vi til gengæld faldet for Orphan Black. Også selvom jeg synes, at den er røvuhyggelig.
 • Er der ingen tvivl om, at jeg er jordens største kylling, sådan som jeg kan blive helt oprigtigt-med-skrig-hvin-og-sæt forskrækket, når Kenneth træder ind i et rum. Også selvom jeg ved, at han er hjemme. Også selvom jeg netop har kaldet på ham.
 • Har jeg fået suppleret mine øjenbryn op med microblading. Hurra for at slippe for at tegne op og forme konstant!
 • Synes jeg, at microblading gør fucking ondt! Jeg har 7 tatoveringer og født 2 børn uden den mindste form for smertestillende, men dét der.. Dét gjorde ondt!
 • Listede Kenneth sig forleden ind til drengene, da de vågnede om morgenen for at hygge til en tegnefilm, mens jeg fik lov til at sove videre. Dét er ikke sket i 2 år. Der er intet at sige til, at jeg elsker ham mere end mit hjerte kan rumme.
 • Har jeg været opgivende omkring hele det her køb-ny-bil projekt fra første sekund. Jeg aner ikke en fuck om biler, så jeg havde for sjov meddelt Kenneth, at jeg bare beholder hans fine, hvide Chevrolet Aveo. Jeg tror, at det har passet herren ganske fint, sådan som han gik all-in på søgningen af en ny bil til “mig”.
 • Hentede vi i går en rigtig flot, sort Peugeot 207 hjem. I dag snuppede Kenneth den på arbejde. Jeg er bare SÅ vanvittigt taknemlig for, at han helt af sig selv har taget styringen i alt det her med bil-køb.
 • Er Theos lyse hår efterhånden ikke nær så lyst som mit og Noams.
 • Har jeg fundet den perfekte læbestift. Omsider. Den er fra Gosh, mat, holdbar og gammelrosa.
 • Så nægter Theo at kysse mig, hvis jeg har læbestift på. Også selvom det ikke smitter af. Han kigger enormt mistroisk, mens han skeptisk spørger mig, om jeg har læbestift på, hvis jeg beder om en mysser.
 • Sagde Noam forleden, at jeg for altid må kysse ham, lige når jeg vil, hvor jeg vil. Jeg tænker, at han en dag ombestemmer sig, men skøn er han!
 • Så føles Kenneths familie som min egen. Jeg stor-nyder at tilbringe tid med dem, deres åbne arme og hjerter, og hvordan de alle sammen straks sætter sig på gulvet, når drengene træder indad døren for at bygge LEGO biler, spille spil eller male i malebøger. For et par weekender siden, mens Kenneth havde 16 timers vagt, blev jeg straks inviteret med til deres fredagshygge med aftensmad og ‘Vild med dans’, og det var bare SÅ hyggeligt at sidde dér i blandt dem og samtidig være en af dem.
 • Er Noam helt opslugt af alle slags musikinstrumenter, efter Kenneth er kommet ind i vores liv. Han lytter meget intens efter instrumenter, når vi hører musik, og han elsker selv at prøve kræfter med Kenneths og spille med ham ved hver en mulig lejlighed.
 • Har jeg efterhånden samlet et fort af alt det baby-legetøj, der ikke bruges mere. Jeg skal virkelig have fundet på en praktisk løsning til opbevaring af det. Især fordi Duplo står for skud som det næste, nu hvor drengene faktisk kun leger med Lego junior.
 • Er det små LEGO pisse upraktisk vs Duplo, der er væsentligt hurtigere at rydde op, ikke ryger rundt over det hele og ej heller bare lige forsvinder.
 • Er Theo begyndt at digte egne sange. Det er simpelthen så bedårende.
 • Vokser Noam simpelthen så hurtigt for tiden. Han mangler konstant tøj! Heldigvis synes jeg, at både H&M, Pomp de Lux og Zara har nogle smadder fine kollektioner for tiden, som også er til at betale sig fra på en su.
 • Har min ene Pilea lavet 5 babyskud. Den anden var tæt på at dø, men nu hvor den atter er vækket til livs, er blevet stor, flot og grøn, er jorden selvfølgelig helt muggen. Super. Jeg ved tydeligvis ikke, hvad jeg foretager mig.
 • Foreslog Kenneth, at vi fremover smider alle vores pant-penge i én krukke til en kommende kæresteweekend. Jeg synes, at det er en virkelig sød ide – og en virkelig god deal for mig med hans (over)forbrug af Booster.
 • Er der altså noget ganske særligt over den årstid, vi bevæger os ind i. Klart, at det kan være dødsygt at gå ud ad døren, inden det er lyst og samtidig komme hjem, efter det er blevet mørkt. Men der er bare noget særligt over tændte stearinlys, varm the og vinterhygge i noget nær alle ens vågne timer.

1 kommentar

 • Der er fart på!… Det dersens kysseri, det er noget underligt noget. Mine mellemste dreng vil absolut ingen kys have, heller ikke selvom jeg siger, at det står i den håndbog, som storken sagde fulgte med, da han blev leveret…. Min ældste, på tolv, tager gladeligt imod et kys, og den yngste…. Han bliver kysset og kysset og kysset…. Men jeg savner lidt at kysse ham den mellemste…
  Håber I får styr på bil og fitness og oreo-kiks og det hele!….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mor siger "nej" og far siger "ja"