DIY køjeseng + Ikea Stuva

Noam 5 år

En god blanding af 24 timers eksamen og fødselsdagsforberedelser har optaget de sidste 14 dage af vores liv. Og travlt fik vi – for dagen inden hans fødselsdag får jeg besked om, at hans bestilte gaver ikke kan nå at ankomme, så hurtigt måtte vi forbi diverse legetøjsforretninger.

I onsdags fyldte Noam så 5 år. F E M år! Det er så vildt! Om kun ét år begynder han i skole. Store dreng, altså.

Vi startede morgenen traditionen tro med sang, friskbagte boller og gaver. Gaver med massevis af LEGO, naturligvis 😉

Desværre måtte Kenneth smutte på døgnvagt efter morgenhyggen. I mens besøgte drengene og jeg børnehaven med chokoladekage til sang og hejsning af flag, og bagefter smuttede vi en tur i legeland.

Dagen afsluttede vi hjemme hos Kenneths forældre i Holstebro, som havde planlagt skattejagt i det lækre solskinsvejr. Det var så hyggeligt, og drengene var helt vilde med det! Klokken 20.30 sad vi atter i  bilen på vej hjem mættet på oplevelser, gaver, kage og familietid.

I går havde vi så inviteret vores familier til boller og kage og også her blev Noam forkælet med opmærksomhed og kærlighed – og ikke mindst en masse gaver 😉 .. Og i dag skal vi absolut ingenting udover at slappe af og lege med alle de nye gaver.

Stort tillykke med de 5 år, verdens bedste Noam ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY køjeseng + Ikea Stuva