Vegansk chili sin carne

Når katten er ude…

Eller når mand og børn er væk, så gør konen rent.

Sådan er det i hvert fald her. Hveranden torsdag, når drengene er afleveret hos Heine, og Kenneth smutter ud ad døren til fodbold, gør jeg i samme sekund rent og rydder fuldstændigt op. Det er bare nemmest. At gøre rent med børn hjemme svarer ca til at børste tænder med oreos i munden. Man kan ligeså godt lade vær. Og for vores vedkommende gælder den regel ikke kun børn, men generelt alle husets hankønsvæsener. Det er en milliard gange nemmere at rydde op, når ingen af dem er hjemme, for så føles det ikke som et konstant kapløb, der ikke kan vindes.

Kenneth og jeg ser uden tvivl rod helt forskelligt, og det er okay, sådan er vi bare som individer. Mens jeg nok mere mener, at han flytter rodet fra et sted til et andet, tænker jeg, at han mener, at jeg nærmer mig ocd. Og det er ikke, fordi han ikke tager sin tørn, for dét gør han bestemt. Men mens han i sin verden er ved at være færdig, er jeg i min knap nok begyndt. Og sådan er det bare. Måske det er os som mand og kvinde, måske det er os som individer. Det skal nok gå – det er bare rod, men fordi det er enormt nemt at blive frustreret over det hele, når alle er hjemme og man løber rundt og prøver at lave en brandslukning, er det altså bare meget nemmere at få styr på hjem og hus, når ingen er hjemme. Så er der ingen til at rode videre og ingen til at blive irriteret på ? Og hjemme er de jo konstant, drengene har vi i 11/3 ordning og Kenneth har altid weekend fra onsdag kl 23.

Selvfølgelig bliver der også ryddet op alle ugens andre dage – og Kenneth tager som sagt også sin del af det, men når mændene er ude, kan man for alvor komme til bunds. Og så bagefter sætte sig i sofaen, koble helt af, se en tøsefilm og for alvor nyde den Spangsberg flødebolle, min søde kæreste købte til mig, inden han smuttede til kamp. Så det er præcis, hvad jeg vil gøre lige nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk chili sin carne