Baby must-have

Veggie-Wednesday #2: One-pot-pasta

Som de fleste andre børn elsker vores pasta. Noam spiser også glædeligt kartofler i alle afskygninger samt ris, men Theo nægter kartofler, uanset hvordan jeg forsøger at tilberede dem. One-pot-pasta er efterhånden ikke en ukendt ret. I virkeligheden betyder det jo blot, at alt mad tilberedes i én gryde, og det gør det til en enormt nem og hurtig ret. Retten tager ca ligeså lang tid at lave, som det gør at koge pasta, og den kan laves på uendeligt mange måder. Jeg bruger den gerne – ligesom risotto – til at tømme køleskabet for ugens grøntsager.

One-pot-pasta til 4:

Mellem en halv og trekvart pose pasta
1-2 løg afhængig af størrelse
2-3 fed hvidløg afhængig af størrelse
½ bundt grønne asparges
En halv pose frisk spinat
6-8 dl vand
1-1,5 grøntsagsbouillon
Olie eller smør til stegning – jeg bruger gerne økologisk, koldpresset, ikke-smagsneutral kokosolie
En halv citron
1 pakke Philidelphia
Frisk basilikum
Salt og peber

Retten er ganske simpel: svits hakkede løg og presset hvidløg i olie, tilsæt pasta, vand, bouillon, asparges i stykker, spinat og basilikum og lad det koge efter pastaens anvisning. Halvvejs færdig tilføjes flødeosten og saften fra en halv citron. Smag til med salt og peber og voila – så er maden allerede færdig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby must-have