Drengelopper

– Ramt af drenge

Momsterliv: Venedig

aug
01

En typisk tirsdag morgen ville jeg være alene med drengene. Og højst sandsynligt ville de vågne op i vores seng et sted mellem 7 og 7.30. Vi ville tage det stille og roligt om morgenen, spise morgenmad, komme i tøjet, smøre madpakker og endda lege lidt, inden jeg ville aflevere dem i børnehave ved 10-tiden. Det er nemlig lang tid siden, jeg sidst har haft forelæsninger om tirsdagen, og dét har vi i den grad udnyttet.

Kort tid efter ville Kenneth så træde indad døren efter ugens første døgnvagt. Højst sandsynligt ville vi smutte i bad sammen og efterfølgende koble helt af, mens vi nyder hinandens selskab. Måske der ville være lektier for mit vedkommende. Om eftermiddagen ville Kenneth så hente fiduserne i børnehaven og kl 17.00 tage dem til fodboldtræning, mens jeg ville blive hjemme og forberede aftensmaden til, at de alle tre atter ville træde indad døren en times tid efter. Efter maden ville alle tage af bordet og bagefter lege og slappe af indtil omkring 19.30. Der ville drengene så have fået nattøj på og børstet tænder. De ville have ringet til deres far for at sige godnat og bagefter fået læst en godnathistorie efterfulgt af kys, kram og “jeg elsker dig” fra Kenneth, inden jeg ville putte dem for natten. I ca en halv times tid ville jeg ligge i Theos seng med ham ovenpå mig, indtil han ville være faldet i søvn, mens Kenneth ville rende rundt og rydde op efter dagen – eller hurtigt smutte i Rema efter chokolade til den gravide 😉 .. Måske Noam ville være faldet i søvn af sig selv i mellemtiden, måske han ville være vågen til et ekstra godnatkys- og kram, inden jeg ville gå ud til Kenneth i stuen. Resten af aftenen ville så være voksentid, inden vi selv ville være gået til ro.

Men i dag har ikke været en typisk tirsdag. I dag er drengene hos Heine i deres sidste ferieuge hos ham, mens vi opholder os i Norditalien på kæresteferie.

Så i dag vågnede vi stille og roligt op kl 8.30, lå lidt i sengen og gjorde os klar til hotellets morgenmad. Efterfølgende hoppede vi i bad, jeg tog make-up på, og vi begav os ud i 35 grader Italiensk varme, skyfri himmel og solskin. Vi startede med at køre forbi et kæmpe center, vi også var i i går og købte lidt, enormt billigt tøj til os alle 4. Bagefter tog vi bilen til Venedig, spiste street-food og traskede mod San Marco kirken. Vi startede kl 14.30, og først 18.30 sad vi atter i bilen efter at have gået op og ned ad samtlige trapper i Venedig, spist is og taget et utal af pauser, mens vi kiggede indad butiksvinduer og souvenirforretninger. For jeg havde måske undervurderet det her med at være ret godt gravid og en belastet hofte i sådan en varme. Men efter at have gået rundt i Legoland i en helt dag i sidste uge tænkte jeg, at jeg snildt kunne gå tilsvarende rundt og se seværdigheder. Men wauw, det var hårdt og til sidst sagde maven da også fra med den ene plukve efter den anden. Heldigvis har jeg jordens sødeste, empatiske og omsorgsfulde kæreste, som absolut ikke slog sig ud af det og blot støttede mig, holdt min hånd, tilbød pauser og masser af drikkelse, mens jeg skiftevis har stønnet og undskyldt. For sidstnævnte skulle jeg overhovedet ikke tænke på.

Nu ligger vi så i sengen på vores hotelværelse her i Noventa di Piave med take-away pizza i hånden og har sagt godnat til drengene i Danmark. Og så vil vi ellers putte i sengen resten af aftenen til Game of Thrones og chokolade.

Hvis I vil læse, hvad andre momster-bloggere har lavet i dag, skal I blot klikke lige her 🙂

One Response to Momsterliv: Venedig

  1. Pingback: Momsterliv: Vores egen altanhave - MOMSTERBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *