Vegansk kødløs sovs

They see me rollin + tip om 20%

Med pseudotvillinger og dertilhørende vognpark har jeg efterhånden prøvet samtlige mærker i barnevogne og klapvogne. Til Noam havde vi en Brio Sport barnevogn og en Emmaljunga Nitro City klapvogn. Til Theo havde vi en Odder Zip barnevogn på x-dream stel samt en Basson Duo søskendevogn og senere en Nuna Pepp klapvogn, da alle de andre blev solgt ud af.

Der er ingen tvivl om, at det absolut var Emmaljungaen, jeg elskede allermest med dens drejelige forhjul, design og nemhed. Den var nem og hurtig at klappe sammen, og den var nem at have med at gøre.

Så til lillebror var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville have en Emmaljunga barnevogn. Jeg har veninder, der har haft Big Star Suprême, og de er simpelthen så lækre. Så Kenneth og jeg har faktisk ikke rigtig kigget på andre vogne. Jeg var sikker i min sag! Jeg synes, at de er så smarte med deres indbyggede insektnet, solsejl og termobund. Den har et stort liggemål og så er den simpelthen bare så fin altså.

Emmaljunga udkommer altid med en ny farvekollektion til efteråret, og derfor sælger samtlige forhandlere ud af de gamle farver og stel til intet mindre end 20% henover sommeren. Og fordi jeg er helt forelsket i deres lounge grey udgave, er det en rabat, også vi kunne nyde godt af.

Så nu ligger der en Emmaljunga Big Star Suprême barnevogn med drejelige forhjul i Ønskebørn sammen med det originale, gennemsigtige regnslag og luksusmadras – og en masse andet ? – og venter på, at vi nærmer os termin lidt mere. Vi er overhovedet ikke overtroiske – alle vogne har jeg fået hjem før baby, men med 3 måneder endnu til termin er der altså ingen grund til, at den bare står her og fylder. Så kan Ønskebørn ligeså godt passe på den et par måneder endnu, mens lillebror gror sig større ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk kødløs sovs