En beretning om hjemmefødsel #4

Babypakker

Når man er gravid eller har en nyfødt, findes der efterhånden rigtig mange butikker, der tilbyder såkaldte babypakker fyldt med lækre prøver, bleer og andet. Tidligere har jeg f.eks. været rigtig glad for den fra Rema1000, hvis bleer jeg altid har købt, og blespanden fra BabySam – trods de dyre bleposer til følge. Men siden jeg sidst var gravid, er der kommet en del nye til, bl.a. fra Lidl, Føtex og Superbrugsen. Jeg synes, at det er enormt hyggeligt at hente forskellige pakker hjem i takt med, at terminen nærmer sig. og man bliver lidt forkælet af butikkerne. Indholdet er klart en smagssag, og nogle er da bedre end andre, men det er en gratis service, må man huske på, og dén er jeg helt vild med.

I dag har Name-it så netop åbnet op for bestilling af deres helt nye babypakke, og dén har jeg naturligvis bestilt. Indholdet skulle have en værdi for mere end 300 kr., og jeg glæder mig virkelig til at se, hvad de har fundet på, når jeg med 30 dage til termin kan afhente pakken.

Er det noget for dig, og har du lyst til at finde flere babypakker, findes der lige her en rigtig fin oversigt over samtlige babypakker samt links til tilmelding.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En beretning om hjemmefødsel #4