Det årlige julebillede

Godt nytår!

Rigtig godt nytår herfra. Jeg håber, at I kom ligeså godt ind i det nye år, som vi gjorde. Vi tilbragte aftenen i bedste selskab i Holstebro med venner og deres børn på samme alder som vores. En aften i børnehøjde med knaldperler og sikkerhedsbriller. Klokken 00.00 hoppede og kyssede vi det nye år ind med alle børnene omkring os efterfulgt af fyrværkeri udenfor. Først efter 1 var vi på vej hjem igen med tre sovende drenge bagi bilen, som alle havde klaret aftenen virkelig godt.

Sidste år var vores aften virkelig anderledes. Vi var børnefri, dansede og drak og fejrede vores kærlighed. Kærligheden fejrede vi også i går, men mens vi sidste år 1. januar spiste nachos i sengen helt alene og glædede os til alt det, vi havde i vente for 2017, ligger vi i år alle 5 på sofaen, spiser toast, ser tegnefilm og tænker på nogle helt andre, men spændende planer, vi har for 2018.

2017 var virkelig godt ved os, og vi glæder os over alt det, året gav os, mens vi ser frem til alt det, der skal ske i år.

Rigtig, rigtig godt nytår!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det årlige julebillede