Wedding inspo 2018

Velkommen til Drengelopper

Der har været stille her på bloggen i lidt tid, men det er ikke helt uden grund, hvis vi lige ser bort fra både nybyggeri, lang sommerferie, bryllup og Noams skolestart 😉 .. For vi er nemlig ikke de eneste, der er flyttet. Det er bloggen også. Efter at være blevet tilbudt at blive premium blogger hos Bloggers Delight er jeg altså rykket herover. Det er enormt spændende, og jeg glæder mig til at være en del af det her blogunivers.

Til jer, der troligt har fulgt med de sidste 7 år: tusind tak. For jer betyder flytningen her ikke det store andet end en annonce hist og pist. Men I skal selvfølgelig have stor tak for jeres fortsatte interesse og støtte, det betyder alt. Virkelig.

Og til jer, der ikke kender Drengelopper. Jeg hedder Simone, jeg er 28 år, og jeg er vitterligt ramt af drenge. Jeg er mor til pseudotvillingerne: Noam på 6 og Theo på lige knap 5. Vi bor i Holstebro sammen med min guitarspillende kæreste, Kenneth, som jeg er smaskforelsket i. Sammen er vi ved at planlægge bryllup og bygge hus, og så har vi Atlas, vores decemberbaby og endnu en dreng på adressen 😉 .. Men Kenneth er ikke far til Noam og Theo – til gengæld er han jordens bedste bonusfar. Hvorfor kan I læse om lige her.

Jeg gik fra Noam og Theos far for 4 år siden, og er man mere nysgerrig på dét, kan I finde en masse om det lige her, hvor jeg har blogget om bruddet både dengang og nu.

Derudover spiser jeg vegansk, jeg er komplet sucker for alt med indretning, den sidste lærer i verden, der ikke drikker kaffe og så mangler jeg blot at skrive mit speciale i pædagogisk psykologi, når jeg til februar forlader min ellers så hyggelige barselsboble. En barselboble, der trods hyggen, altså også sagtens kan gøre mig rastløs og hungre efter andet end baby og bleer 😉

Så bloggen handler altså mest af alt om alle de drenge i mit liv, men der er også inspiration til plantebaseret dage, co-parenting, nybyggeri, weeding-inspo og alt det andet, der fylder i vores familie på 5.

Så velkommen hertil. Jeg håber, at I har lyst til at følge med ❤

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wedding inspo 2018