Putteritual

Polterabend

Med præcis én uge til brylluppet blev huset kl 8.30 i lørdags pludselig væltet af en kæmpe flok af Kenneths venner, der puttede ham i kjole, bad ham kysse mig farvel og så ellers kidnappede ham til God knows where, hvor de hyggede med bla fodboldgolf og en masse alkohol, inden de senere på aftenen skulle spise pizza, indtage endnu mere alkohol og ende i byen et sted.

I mellemtiden havde jeg allieret mig med en veninde, der ville hjælpe med Atlas, mens jeg fik ordnet negle til den store dag. Men hvad jeg havde tænkt som en stille og rolig lørdag blev hurtigt erstattet af en masse piger, der ventede hjemme i huset og i dén grad overraskede mig.. Og Atlas 😉

Hurtigt blev også jeg klædt ud, og resten af lørdagen blev så tilbragt i skønt selskab. De havde sørget for vegansk brunchbord til at starte med – hvor sejt er det ikke lige af dem? 💪🏼 Og så var der ellers arrangeret quiz, blindtegning, massage, masser af hygge, sushi og vin. Det var så fint, så hyggeligt og ikke mindst baby-venligt. Dét betyder enormt meget. For selv hvis Atlas ikke blev ammet, ville jeg stadig ikke havde været klar på at få ham passet hverken en hel dag eller nat. Men jeg må ærlig talt indrømme, at jeg var lidt spændt på, om folk overhovedet tænkte i polterabend, når nu den både ville blive i selskab med baby og sådan semi-alkoholfri. Jeg føler mig enormt heldig over, at det ikke har holdt folk tilbage 🙏🏼

Og apropos Atlas, så tog han bare dagen i stiv arm. Han sov en lur på lige knap 3 timer, holdt humøret højt, gik omkuld kl 22 og vågnede først 8.30 dagen efter. Fuldstændig perfekt.

Så af hjertet tak – tusind tak for dagen og alt hvad den indebar ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Putteritual