Brudekjolen til rådhusbrylluppet

Keder din baby sig også?

Det er ikke meget, jeg har gemt fra drengene. Mest af alt legetøj faktisk. Noam var sådan en baby, der elskede, når legetøjet blinkede i forskellige farver og spillede musik. Theo var det modsatte. Han var fuldstændig panisk overfor Noams ellers højtelskede kravlebold, der bevægede sig i takt til toner og lys. Så til ham havde jeg en masse trælegetøj. Personligt er jeg vild med trælegetøj – jeg elsker at slippe for plastikmareridtet.

Atlas er et godt sted midt i mellem. Han er ikke bange for lyde og larm, men han kan også fint hygge sig med kuglebaner af træ. Alligevel virker han til at være begyndt at kede sig med det legetøj, vi har. Eller han er i hvert fald mere draget af drengenes små biler, opvaskemaskinen og jordet i mine potteplanter. Han mister lynhurtigt interessen for det legetøj, der ligger i fletkurven midt i stuen, og selv hvis jeg forsøger at finde noget, er han hurtigt videre til knap så babyvenlige ting. Så han mangler altså noget, hvor han kan pille med sine små, nysgerrige fingre. Sådan virkelig pille og udforske uden at hive blade af mine planter og få jord udover hele gulvet. Og fordi vi ikke starter helt from scratch med ham, må det til gengæld gerne være lidt luksus-ting, han får.

Jeg har altid fundet det svært med legetøjet, når babyerne er de der 9 måneder-ish. For ranglerne og lamaze-bamserne gider de ikke mere, men Duplo er de samtidig heller ikke klar til. Som 3. gangsmor har jeg dog alligevel lidt erfaringer at trække på og derfor en ide om, hvad der skal til for at underholde og stimulere den baby, der endnu ikke kan fortælle, hvad der står øverst på ønskesedlen. Jeg kunne rigtig godt tænke mig et aktivitetsbord af art til ham, et legekøkken til alt det træmad, vi har opbevaret, og en gåvogn, han kan udfordre sin ellers så fremmelige motorik med.

Så jeg har været ved at undersøge, hvad der mon kan være spændende, når man er en 9 måneder gammel blemås. Jeg har klikket lidt af hvert hjem til ham – selvfølgelig ikke det hele, men jeg tænkte, at I måske også kunne få lidt inspiration, hvis jeres baby – ligesom vores – trænger til lidt nyt og spændende.

1. Hape aktivitetskasse // 2. Gåvogn // 3. Stabletog med træk // 4. Stablemus med træk

5. Stabletårn // 6. Petilou aktivitetskasse // 7. Sebra klodser // 8. Hape gåvogn

9. Kuglebane // 10. Hape lille aktivitetskasse // 11. Walk a long snegl

Der er mange muligheder for at købe legetøj online – Se nogle af mulighederne lige her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brudekjolen til rådhusbrylluppet