It takes a village

Veggie-Wednesday #9: paprikagryde

Det ser ikke særligt inspirerende ud, men jeg lover, at det både er nemt, lækkert og utroligt børnevenligt. Vi kender allesammen klassikeren: paprikagryde, og den kan – ligesom alt andet mad – med lidt kreativitet snildt laves i en vegansk udgave. Er man til erstatningsprodukter, kan man med fordel putte disse i. Men retten er altså også god uden.

1 hakket løg

2 fed presset hvidløg

1 peberfrugt i tern

1 squash i halve stykker

5 store, for-kogte kartofler i tern

3 store, for-kogte gulerødder i tern

200 gram champignoner i kvarte

2,5 dl plantefløde. Jeg brugte den nye fra Cremefine. Den er utroligt lækker og skiller ikke ved kogning

5 dl grøntsagsboullion

1 stor dåse tomatpure

1-2 spsk paprika efter ønske

Plantesmør til stegning

Salt og peber

Evt erstatningsprodukter: 1 pakke Likemeat chicken chunks og 1 pakke Likemeat pølser skåret i skiver

Ris til servering 

Svits løg og champignoner i plantesmør i 5 minutter. Tilføj hvidløg, tomatpure og paprika og lad det stege videre i 2 minutter. Tilføj de øvrige grøntsager og evt erstatningsprodukter og lad det stege i yderligere 5 minutter. Tilføj grøntsagsboullion og fløde lad det simre i 15 min. Smag til med salt, peber og evt paprika.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It takes a village