Hej og velkommen til!

Hvis du ikke har været forbi her før, så hedder jeg Simone, og jeg står bag bloggen her på dens 7. år.  Jeg er 27 år, vegetar, læreruddannet og cand. pæd. pæd. psyk. studerende. Og så er jeg mor til pseudotvillingerne med det lyse hår og store, blå øjne, Noam fra 2012 og Theo fra 2013. Jeg er komplet sucker for indretning, afhængig af oreois, den sidste lærer i verden, der ikke drikker kaffe. Og så er jeg vanvittigt forelsket i min guitarspillende kæreste, Kenneth, som er jordens bedste bonusfar til fiduserne. Sammen bor vi i et lille, gult murstenshus en spytklat fra Herning med vores kat ? endnu et hankøn på adressen 😉

Bloggen handler altså mest af alt om alle mændene i mit liv ? Her finder I alt fra hverdagslivet med småbørn og co-parenting til inspiration til kødløst mad, indretning og alt det midt i mellem, når man er en lille familie på 4 – snart 5, for vi sammen venter nemlig en lille november-nyhed. <3

Jeg håber, at du har lyst til at læse med ?