Glædelig 1. december

Glædelig 1. december

Så blev det d. 1. december og hold da op, hvor går tiden bare hurtigt! Der er nu 102 (+-) til termin – og jeg er sikker på, at de næste par måneder nok skal gå ligeså hurtig, som de foregående. I december vil jeg være meget beskæftiget med at forberede undervisningsforløb til 2. klasse, vi skal have noget så hyggeligt som et troldetema og januar + februar vil gå rigtig hurtig med praktik og eksamen og lige pludselig så er jeg altså på barsel 😀 ej hvor glæder jeg mig!

I dag har vi bare rigtig julehygget med at pynte op, spise lækker frokost med både lun leverpostej og rejemad, lavet kalenderlys og adventskrans – jep, vi er lidt sent ude i år, men Heine havde weekend-vagt og jeg ville altså ikke være alene om at lave det, så det blev udskudt til i dag 🙂 men det gør nu heller ikke så meget..

Men jeg synes da lige, at I skulle ønskes glædelig 1. december 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig 1. december