Fotograf

40+0

Så ramte vi termin! Hvor er det vildt – det føles jo som om, det var i går, at vi stod og kiggede på de to lyserøde streger og tænkte: “ej, så heldige er vi ikke – det kan ikke være rigtigt, vi prøver igen i morgen”. Men rigtig var det og så heldige var vi tilsyneladende! Blot 14 dage efter vi haft snakken om, hvorvidt vi var klar og følte, det var det rigtige tidspunkt i vores liv, stod vi med de to livsforandrende streger og nu 9 måneder senere, har vi allerede ramt termin. Hvor blev tiden dog af? Jeg ved godt, at jeg tidligere har “brokket” mig over, at tiden går for langsomt og det er lettere kedeligt at være i en konstant venteposition, men set tilbage har tiden bare fløjet af sted og jeg kan ikke tro, at det er ved at være slut med den her graviditet. I går modtog jeg min sidste daglige graviditetsmail fra min-mave, det er også lidt underligt, når nu jeg er blevet vant til at modtage en mail fra dem dagligt med alt muligt indhold vedrørende en graviditet, og som senest fortalte, at kun 5 % føder på terminsdatoen – suk, man er nok ikke en af de heldige 😉

I forbindelse med at terminen er nået, vil jeg da lige dele nogle mavebilleder med jer

5+3
10+4
15+3
20+3
25+5
30+3
35+3

 Selvom baby ikke fylder på de første par billeder, blev jeg ret hurtigt oppustet og var meget taknemmelig over årstiden, så jeg både kunne gå i leggins og nederdel uden, at det var koldt og allerede i uge 14 hoppede jeg ud af mine egne bukser og ind i mine første par ventebukser – og sikke en befrielse! De var simpelthen så skønne at komme i efter et par uger med stramme bukser og elastik, som måtte holde dem sammen, da jeg ganske simpelt ikke kunne knappe dem længere. Det er sjovt at se det kæmpe spring fra uge 20-25, synes jeg selv. Senest tog vi jo billeder i sidste uge og de kan også ses her og ugebilledet fra den her uge er altså ikke taget endnu.

Men som I kan gætte, fødte jeg altså heller ikke i går, selvom det var min stedfars helt store ønske at dele fødselsdag med vores søn. Til gengæld var jeg hos min veninde om formiddagen, som gav mig zoneterapi – hold da op, hvor var det bare lækkert og det satte bestemt gang i en masse plukkeveer. Efterfølgende tog vi til min stedfars fødselsdag og fra kl 19.30 til ja, nu, har jeg haft konstante plukkeveer, de er dog ikke helt regelmæssige, men det er spændende at se, om de fortsætter og gider udvikle sig. Jeg har i hvert fald haft svært ved at sove, så nu endte jeg altså med at stå op og lade Heine få lidt ro, inden han skal på arbejde. 

Skriv en kommentar

 • Hvor var du fin, Simone 🙂 Man bliver jo helt sentimental…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor spændende! Glæder mig til at se billeder af den lille 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej. Kom lige forbi din blog, og ville da lige smide en besked. Sender masser af vestøv din vej, og håber så det kan hjælpe, så du snart kan komme til at se jeres lille baby.

  Jeg er selv 26+2 idag, og syntes der er forfærdelig lang tid til jeg skal føde, men samtidig syntes jeg jo også at tiden går alt for stærkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina.
   Mange tak skal du have – det er rigtig pænt af dig 🙂
   – Årh jeg kan sagtens følge dig, men det bliver da rigtig spændende med en lille pige, kunne jeg se, det er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej Simone! Jeg troede lige du havde født – fordi min reader jo bare viste det første billede, af ingen mave 😉

  Spændende om dine plukveer udvikler sig idag – jeg krydser ihvertfald fingre. Det blir spændende han kommer lige straks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej det beklager jeg – det er da heller ikke helt fair 😉

   Ja, jeg håber sådan, men det virker som om, at de er gået i sig selv igen 🙁 men jeg tror, at jeg i dag vil støvsuge og gøre rent for at se, om de så ikke gider komme igen og udvikle sig..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotograf