Kan selv..

Jeg drømmer om..

Kender I de der Pinocchio tæpper fra Hay? Jeg drømmer om sådan et til Noams værelse! Men jeg syntes, at det er en helt vanvittig pris og i øvrigt kunne jeg godt tænke mig, at tæppet var i samme farver, som præger Noams værelse, så nu har jeg fundet ud af, hvordan man selv laver de der enormt mange filtkugler, tæppet er lavet af og så mangler jeg blot at finde ud af, hvordan jeg lige får sat dem sammen og hvor mange kugler det i det hele taget kræver. Man vil kunne lave mellem 10 og 15 kugler for 5 kr, så umiddelbart virker det heller ikke som det dyreste projekt at gå til, udover jeg selvfølgelig også skal investere i en filtnål og sæbe dertil. Jeg er lidt spændt på det og håber, at det lykkedes mig..
Hvis I andre også er blevet fristet til at lave det selv, findes der en diy her.

Skriv en kommentar

 • Når man hækler øges omgangen med 6 masker hver gang, det her er sikkert det samme. Så tæl antal omgange og så er der 6 i den første, 12 i næste osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Simone!
  Tak for link til min DIY. Jeg håber projektet lykkes for dig! Jeg har haft held med at sy kuglerne sammen med en ekstra lang, spids nål.
  Husk at sy med et stærkt garn eller tråd, f.eks. polyester eller nylon, så tråden ikke slides over straks. Jeg syr bare på kryds og tværs gennem kuglerne som jeg synes de skal blandes.
  God fornøjelse 🙂
  Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cille

   Ja, det var da helt så lidt, du kom først frem, da jeg søgte på google og din diy ser jo ganske enkel ud og til at gå til.. Jeg glæder mig til at gå i gang 😉 .. Hvilken størrelse er din nål?

   Okay tusinde tak for tippet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw. Det kunne være jeg skulle skrive det på min krea-to-do 🙂
  Det lyder som et super spændende projekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja – jeg skal bare lige have taget mig sammen og finde ud af, hvilken størrelse den der nål skal have og så ellers have bestilt det hele 😉 .. Du må endelig fortælle, hvordan det går, hvis du ender med at lave et også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv – det blir et spændende projekt at følge.

  Vi er meget glade for vores tæppe, vi har det i de lilla farver, og de passer heldigvis rigtig godt ind i vores hjem – men, jeg kunne sgu også godt finde på at lave et ind til drengenes værelser. Skide godt Simone, vi har et fælles projekt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det forstår jeg bestemt godt! 🙂 Jeg tænker, at det må være vildt lækkert at sidde og lege på inde på værelset 😉 .. Fedt – ikke dårligt.. Jeg skal bare lige have taget mig sammen til at købe ind til det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har på et tidspunkt set at de solgte sådan nogle filtkugler i Søstrene grenes. Jeg kan ikke huske prisen, eller størrelsen, men måske det kunne være en mulighed, så du ikke behøvede at lave kuglerne selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har tit nogle der ligner i Føtex

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et spændende projekt! Det skal da nok blive spændende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, de er simpelthen også bare så smarte!
  Og hvor bliver det spændende, jeg glæder mig til at se resultatet. Du er så kreativ, så er sikker på at det nok skal lykkes :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nej hvor fedt jeg tror da klart det er en mulighed vil heller ikk give den pris for det tæppe også kunne det da være rigtig sjovt at prøve selv:D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan selv..