Babykontakt

Separationsangst..

Der er lidt stille på bloggen for tiden, for alt imens jeg jonglerer 2 teori aftner om ugen foruden køretimer, vasketøj, bleskift, syning og kogning af frugtmos, er Noam selvfølgelig begyndt at lide af slem separationsangst.. Så slem at jeg ikke længere kan gå ud i køkkenet og tage mig et glas vand, selvom han kan se mig hele tiden, uden at han bryder ud i fuldstændig hysterisk gråd.. Så lige for tiden foregår alting nede på gulvet ved siden af Noam, jeg glemmer at tage mig af mig selv f.eks. har jeg endnu ikke spist i dag og kun lige akkurat indtaget mit første glas at drikke, hurtigt kommer huset til at flyde og overskuddet til bloggen bliver minimal.. Oveni det har Heine taget imod ekstra vagter, så han har pludselig ikke sine 2 fridage og kørelæreren har ændret tid for teori i den her uge, så Noam skal for anden gang passes i dag. Min mor kommer og henter os kl 18.30, jeg skal til teori kl 19.00, Noam skal i seng kl 19.30 og Heine er hos mine forældre 20.45, så det er vidst ret begrænset, hvor meget min mor egentlig kommer til at stå for..
Separationsangsten begyndte her efter sygdom og weekenden i Jesperhus og indtil videre er det kun mig, der oplever den.. Heine kan snildt bevæge sig frit i hele huset, uden Noam bliver helt igennem ulykkelig, mens jeg ikke engang må sætte mig op i sofaen, selvom han sidder på gulvet lige ved siden af.. 
Noam har forresten den før-nævnte allerførste heldragt på fra Name-it..

4 kommentarer

  • Oplever du også angsten når i er ude? Jeg har de sidste 3 uger oplevet seperationsangst med Aksel, dog ikke i nær så stor grad når vi er ude.
    Indtil videre er det også kun når jeg går væk fra ham/forlader rummet, at han reagerer.
    Det er lidt hårdt så længe det står på, men jeg synes nu også, at det er hyggeligt at han kan udtrykke, at mor er den bedste i verden 😉
    Jeg har efterhånden vænnet mig til, at tage Aksel med rundt i lejligheden,-så ligger han enten på et tæppe eller sidder i sin højstol, så han kan følge med i det jeg laver og føle sig tryg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Æv, hvor irriterende med det 🙁 Frygtet virkelig den periode! Håber at den snart er ovre <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, det er hårdt at være mor ind imellem! Vi er i gang med noget lignende, Elvira er sågar begyndt at råbe maaaaama eller maaaaaami! Puh!
    Og så med teori og en kæreste der også har nok at se til, jeg tager hatten af for dig ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er som regl os kun moren det går ud over da det er dig der hans verden.
    Vi er heldigvis ude af det der!
    Men det ka være hårdt når det står på.. Snak med ham når du ik kan se ham og han blir ked ..:)
    Krammer

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babykontakt