De (mange) kære planer..

Babykontakt#2

I går var vi lige et smut forbi Bruuns Galleri i Århus, fordi jeg  tidligere har fortalt, at Babykontakt ville komme til byen, udlevere Babybags og tilbyde Babyrytmik i 12 af landets fitnesscentre..
De var super søde at snakke med og jeg tilmeldte os straks Babyrytmik, som starter d. 11. oktober, fortsætter de efterfølgende 4 torsdage og varer 70 minutter af gangen. Jeg fik fortalt, at hver gang er Babyrytmik bygget op i 4 dele: Sangleg med gymnastik, tumleaktivteter, sanseoplevelser og massage til slut. Vi tilmeldte os holdet 6-12 måneder i samråd med Babykontakt pga Noams motoriske udvikling. Jeg glæder mig vildt meget til at skulle begynde sammen med Noam og Heine.. 
I babybaggen var der:  
En body i merinould i str 86 og hvad der føltes som et par natbukser også i merinould i str 86.
To stk magasiner + en masse reklame for diverse babyprodukter
Up&Go bleer fra Libero i str 4, A-wipes for analkløe (????), en juice, halls, weleda creme og tandpasta både til forældre og baby
Fordi vi allerede tilmeldte os Babyrytmik med det samme, modtog vi et gavekort på babymassage, hvor der vil komme en fra Babykontakt ud i ens mødregruppe 3 gange og undervise i babymassage. Dog afhænger det af, at de andre i mødregruppen vil betale 385 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De (mange) kære planer..