Weekend i København

Rigtig glædelig jul

 Noams første juleaften var smadder hyggelig og stille og rolig. Noam var simpelthen så glad hele dagen og hyggede sig med gæsterne. For første gang nogensinde holdte vi jul herhjemme, hvilket var virkelig rart, når nu Noam var det eneste lille barn, der skulle tages hensyn til. Ved 14-tiden dukkede gæsterne op: min mor, stedfar, hans mor, min lillebror og mormor, så i år var vi egentlig ikke særlig mange, idet min oldemor holdte hjemme hos sin søn og min søster skulle holde med sin mands familie. 
Noam fik lov til både at smage and og ris a la mande, selvom jeg egentlig havde besluttet, at han ikke skulle have af desserten, men min mormor havde været så betænksom at lave en portion til ham helt uden mandler og ærlig talt guffede han det også bare i sig, selvom han også havde proppet sig med and, brun sovs og kartofler. 
Noam kom først i seng omkring 21.30 og inden da havde han været med til at pakke et par gaver op – selvfølgelig forstod han ikke rigtigt det med at hive i papiret, men gaverne inden i blev taget meget godt imod: de blev både leget med, prikket og slikket på. 
Heine og jeg havde i år valgt at købe en fælles gave: en Eames Rar gyngestol i sort og af Noam fik jeg en Kähler vase, mens jeg havde købt en pastamaskine fra Noam til Heine. 
Foruden Sebra metalstolen og Toddler bestikket fik Noam også en legetelefon og en gå-vogn af en art af os. Derudover fik han en bObles kylling i blå, Peter Pedal dvd samt papbog, tøj, Lego Duplo, Play and Learn Puppy, babyxylofon af en art, badeænder og penge og i morgen får han endnu flere.
Jeg håber, at I andre også havde en rigtig god jul med dem, I elsker <3 

6 kommentarer

  • Jeg kiggede lige tilbage i dine indlæg, og faldt over det hvor Noam er i brusebad med sin far. Sikke han dig ligner Noam! (Ja, jeg skriver det altså den vej, for det er jo Noams udseende jeg kender bedst ;)) Kom lige i tanke om det, for på det første billede kan man også se at Noam ligner dig. Han har vist dine øjne og sin fars næse og mund? Eller hvad synes du?

    Glædelig jul 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha det er bare i orden 😀 .. Jeg syntes, at det er SÅ svært.. Jeg har virkelig svært ved at se, hvem af os han ligner og hvorfor. Altså det åbenlyse er jo, at Noam har lyst hår og blå øjne, ligesom jeg har. Men folk er generelt meget uenige om, det er min mund, næse og øjne eller Heines, som Noam har arvet og det ville helt bestemt gøre det hele meget nemmere, hvis jeg bare kunne få lov til at få nogle babybilleder af Heine, så vi rigtigt kunne sammenligne Noam med os – men sådan er det desværre med en usamarbejdsvillig “svigermor” :/

      Glædelig jul 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder til i havde en dejlig aften 🙂 Det havde vi bestemt også! Aksel fik også gå-vognen fra Vtech 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej, hvor dejligt! Havde du skjorten fra Soaked på? Jeg er helt vild med den! 🙂 Fedt – Noam fik den faktisk for et stykke tid siden, så den er desværre ikke så spændende længere..

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Øv, ja de kan hurtigt miste interrassen, i må gemme den væk et stykke tid og tage den frem igen senere, så er den sikkert spændende igen. Det virker her, lige nu holder vi pause fra hans Brio togbane, da den begyndte at blive kedelig 😉
      Nej skjorten gemmer jeg til nytårsaften, den er nemlig rigtig fin ja. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, der er ikke andet for 😉 jeg tror, at nogle af julegavepengene skal bruges på lidt godt legetøj fra Amazon..

      Okay jamen det glæder jeg mig til at se så 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i København