Julen 2012

Måske problemet titter frem her?

Noam er begyndt at hoste helt frygteligt, så meget at vi i går ringede til lægen, som straks bad os komme. Heldigvis var der intet at finde hverken på lunger eller ørerne, som hun også kiggede på, men vi skulle endelig komme igen, hvis det blev værre. 
 
Men da vi så kom hjem, mærkede Heine tilfældigvis lige i Noams mund og sørme om ikke Noam har fået sin aller første tand! Det er jo vildt stort og (desværre) endnu et skridt mod at blive en rigtig lille dreng og ikke længere en baby.. 
Indsæt selv et billede af en tand her 😉 det er jo KOMPLET UMULIGT at tage et billede af, når han bliver tosset, når jeg vil kigge i munden..

 
Straks tænkte vi: “ork det har han da taget pænt”, men måske det værste bare slet ikke var begyndt: Noam fik feber i går aftes, kunne slet ikke falde til ro, skreg og græd og var helt utrøstelig. Først kl 21.30 faldt han i søvn inde i vores seng, hvor vi havde slået lejr, men alligevel har jeg stort set været oppe hele natten med en ulykkelig dreng, der hoster og hoster, spytter sutten ud, græder og halvsover. Om feberen skyldtes tanden eller hosten vides jo så ikke, men for pokker hvor var det synd for ham og jeg hader allerede tanden en lille smule 😉 .. Det positive er så, at Noam syntes, det er møgsjovt at få børstet den!

Men de sidste 2 uger har Noam altså mere og mere nægtet alt sin mad: morgenmaden er halveret, rugbrød er slet ikke til diskussion og selv aftensmaden skal pludselig moses så meget, at det føles som om, at vi er røget flere skridt tilbage i udviklingen. Alt, der har haft den mindste konsistens eller klumper, er blevet spyttet ligeså hurtigt ud, som det kom ind. Oveni madproblemer har han været noget så tryghedssøgende – mere end normalt. Faktisk har han været ret ked af at blive lagt til at sove i barnevognen, men til gengæld har han lagt sig til at sove i mine arme på sofaen, hvilket ellers ikke er sket de sidste.. 6 måneder! Ærlig talt er det skide hyggeligt og i al hemmelighed nyder jeg, at vi pludselig får taget en lur sammen sådan hist og pist.
Men måske det har været pga den kommende tand og dermed ømme gummer? Det kunne da i hvert fald forklare det! Jeg håber inderligt, at det i hvert fald snart vender og vi får vores madglade dreng tilbage.

10 kommentarer

  • Åh, hvor hårdt. Og synd for jer begge. Godt han kan få lidt tryghed hos sin mor. Dicte sover stadig på arm nogle gange, og nogle gange om natten, når jeg lægger hende tæt på mig for at amme, så lægger hun sig til at sove, fordi hun bare trængte til nærhed. Det er hyggeligt. Nyd det bare. 🙂 Selvom jeg selvfølgelig også håber Noam snart er frisk igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det er smadder hyggeligt, men hvor er det synd for ham! I dag stod vi op lidt i 4, fordi han vågnede grædende op, når han begyndte at hoste samt endnu mere feber og selvom jeg er meget imod brug af panodil, anbefalede lægen det, hvis han fik feber, men jeg syntes bare ikke, det hjælper ham ret lang tid ad gangen. Det er SÅ synd! 🙁 Årh ja – nyd amningen – lidt ekstra for mig 😉 for pokker, jeg savner den!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej

    jeg er ny læser af din blog. Jeg kan se at vi har sønner der er meget jævnaldrene. Min Casper er født den 2. marts, men jeg havde faktisk termin den 22. marts. :o)

    Vi har også haft en lidt pjevset dreng de sidste par uger. men han har lige haft en omgang halsbetetændelse og mellemørebetændelse.. og så er der vidst lige 4 tænder på vej. Den første af de 4 kom juleaften og de andre er meget tæt på at bryde igennem.

    Håber snart at Noam er frisk igen

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej og velkommen til 😀 det er altid dejligt med nye læsere.

      Åh nej dog, stakkels Casper – det har da været en rigtig hård omgang for ham! 🙁 Jeg håber, at det går meget bedre ved de næste tænder.

      Tak og godt nytår! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med den første tand, Aksel har egentlig også været snottet og haft feber, samtidig med frembrud af tanden… hmm.. Han er endelig begyndt at være helt frisk igen og sover bedre om natten, men er spændt på hvor længe det holder… 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak 😀 .. Årh det er virkelig ikke sjovt! Jeg håber, at han tager de næste (mange) tænder meget bedre for jeres alles skyld 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder meget aka Iben.
    De savler mere, evt feber og snottethed, vil ik spise, har alt i munden , søvnløse nætter pga det gør av..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja det lyder da præcis som Noam: savl, feber, snot, nægter at spise og søvnløse nætter. Dog putter han ikke ret meget i munden for tiden og spytter jævnligt sutten ud også, så gummerne må virkelig være ømme 🙁 for så snart han har spyttet sutten ud, græder han selvfølgelig..

      Til gengæld har vi slet ikke oplevet, at hans numse er rød, som jeg ellers har hørt så meget om!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ååååh, tillykke med den allerførste tand 🙂
    Her har Elvira netop fået sin (hold nu fast) 7 tand!! Og de har voldt problemer alle sammen… Ak, jeg håber at de mange næste bliver helt smertefrie… og det samme hos jer 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hold da fast, hun har travlt 😀 Hvor er det synd, at det fortsat giver problemer for hende 🙁 øv øv..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen 2012