Noam 10 måneder

Hvor blev babyen nu af?

Noam er blevet så god til at lege selv. Han hygger sig virkelig med sit legetøj, at åbne og lukke skuffer og gå rundt om sofaen. Men det er altså ikke ensbetydende med, at det er blevet “nemmere”, fordi man ikke længere behøver sidde nede ved ham hele tiden, faktisk syntes jeg tværtimod, at jeg skal holde meget mere øje med ham, fordi han jo både kravler og rejser sig op ad alt og går rundt om det og det er aldrig et godt tegn, når han pludselig er stille.
Selvom jeg måske egentlig ikke tænker så meget over larmen, springer jeg alligevel op fra sofaen i samme øjeblik, den stopper! Og det var netop dette syn, der mødte mig for noget tid tilbage.. 
.. Og længere henne på gulvet lå bevis materiale nr. 2, så jeg kaldte selvfølgelig straks på Noam, der var long gone og pludselig hørte jeg, at vaskemaskinen centrifugerede.. Og hvem sad ligeså stille derude og DANSEDE?!
Jo, det gjorde lille Noam da selvfølgelig, og med hans aller mest uskyldige blik – og manglende sok – satte jeg mig ned ved siden af ham, mens vi så på, at vaskemaskinen blev færdig.
Som I kan se i baggrunden, står vaskemaskinen faktisk i et skydedørsskab sammen med alt elektronik, varmtvandsbeholder osv. Planen var, at tørretumbleren og vaskemaskinen skulle stå ved siden af hinanden og over dem hænge nogle hylder til diverse vaskepulver og lign. Men de kan ligenøjagtig ikke være der ved siden af hinanden, så i stedet står de ovenpå hinanden og jeg mangler nu en smart løsning til opbevaring af diverse, så det ikke er tilgængeligt for Noam, når vi en sjælden gang åbner op derind til. 
Så kom endelig med jeres ideer til, hvordan man kan opbevarer det i en højde, så små fingre ikke kan nå på en ellers trang plads! 🙂

1 kommentar

  • Hihi, det lyder nøjagtig som herhjemme. Elvira blev lidt stille forleden dag da jeg klarede opvasken, så jeg måtte straks afsted for at se hvad hun havde gang i. Ganske rigtigt; Elvira havde hevet skuffen i puslebordet ud, var kravlet op til alle bleerne og hev dem ud af skuffen, så der var bleer over det hele. Åh, de kære børn <3

    Herhjemme står vores vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset, også ovenpå hinanden. Derfor får vi sat en hylde op ved siden af (ikke kønt men nødvendigt). Jeg håber at jeg kan finde nogle fine kurve eller lignende, til at have vores vaskemidler mm i, så det ikke ser helt så rodet ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noam 10 måneder