Forårs klar

Sjov for en ti’er

Første gang, vi var på barselsafsnittet, sad vi i et modtagelsesrum og ventede på børnelægen. Blandt alt legetøjet fandt vi et puslespil til tumlinge med knopper på, så mens Noam fint sad på skødet af mig, viste jeg ham, hvordan man skulle gøre. Hurtigt og meget imponerende fangede han den og sammen sad vi så og vendte og drejede figurerne, så de passede ned i hullerne.
Siden har jeg været på jagt efter et begyndersæt og i Tiger i Århus fandt jeg så netop et, der er ganske perfekt. Brikkerne er alle runde, så det er nemt at lære for børnene, inden man kaster sig ud i de mere avancerede puslespil og så er de jo i det hele taget skide gode til at øve pincet greb med og styrke finmotorikken. Herhjemme er puslespillet i hvert fald et kæmpe hit.
Han er ikke helt dum, hva‘? ;)

4 kommentarer

  • Ih, hvor er det bare et fint puslespil! Oliver har et med Kaj og Andrea og det er lidt for svært at løse. Men det der er da en god start 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror da vi skal i Tiger 🙂 Vi har nogle stykker, men de er ikke lige så nemme. Dog synes jeg, at det lykkes Rose på magisk vis at få brikkerne til at forsvinde, og så får man sjovt nok ikke meget ud af at købe puslespil 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sødt puslespil 🙂 Det kan være jeg også skal til at kigge efter den slags, det skader jo ikke at være på forkant 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs klar