Babymuffins

I stedet for kage og søde sager havde jeg bagt babymuffins til Noam til fødselsdagsfesten i lørdags. Opskriften er af Rebecca Persson og smager egentlig mest af alt af banan. 
Ca 18 styks:
Det skal du bruge: 
100 gram mandler
50 gram sesamfrø
50 gram græskarkerner
100 gram glutenfri mel, gerne flere slags (dog brugte jeg ganske almindelig mel)
1 tsk bagepulver evt glutenfri
2 æg
1 æble
½ banan (men jeg blev rådet til at putte 1 hel banan i og giver derfor rådet videre)
1 gulerod
½ squash
Sådan gør du:
Blend mandler, frø og kerner til mel
Bland mel og bagepulver
Mos banan
Riv æblet, guleroden og squashen fint
Vend det hele sammen (undgå at piske)
Fyld dejen i muffinsforme og bag dem ca 20 min ved 200 grader
 
Jeg pyntede dem efterfølgende med ren flødeskum tilsat lidt blå pastafarve for at gøre dem mere festlig. 
God fornøjelse. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsfest