Babymuffins

Fødselsdag i dagplejen

Det er nøjagtig 1 år siden, at Heine lettere forvirret kom hjem igen, efter jeg ellers højgravid havde sendt ham på arbejde med beskeden om, at jeg nok skulle sms’e, hvornår vi ville få en tid til igangsættelse den efterfølgende dag. Når man som jeg går over tid, skal man på 9. dagen ringe til fødeafdelingen på et bestemt tidspunkt og fortælle, om man ønsker at takke ja til en igangsættelse eller ej på 10. dagen. I mit tilfælde havde Randers Sygehus ikke haft en fødsel i 3 dage og kedede sig derfor frygteligt og jeg blev tilbudt at blive igangsat med det samme i stedet. Jeg takkede selvfølgelig ja og Heine, som netop var mødt ind på arbejde, måtte pænt smutte igen.
I morgen kl 12.03 er det præcis 1 år siden, at jeg fødte Noam i vand og fik ham op på maven og derfor holder vi alle en fridag og fejrer ham med en tur i Aqua, hvor vi skal se på fisk og andre dyr, odderne blive fodret og klappe gederne, bagefter smutter vi hjem og laver hånd- og fodaftryk i gips og hele dagen bliver helt sikkert fyldt med sentimentale øjeblikke, kys og kram.
Derfor holder Noam fødselsdag i dagplejen i dag og når man er hønemor som jeg, ja så sender man ham altså ikke af sted med en bradepande kage, men i stedet for fandt vi på fylde de sidste fødselsdagskopper med en masse lækker frugt og bær:
Man kan lave et frugtmonster i alle afskygninger og det ville have været vildt sejt! Men da Heine var den, der skulle stå for det, er jeg sikker på, at han satte pris på enkeltheden 😉 og så må Noam få sig et frugtmonster næste år, når han måske syntes, at det er lidt sjovere.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babymuffins