22.03.2012

Noams 1 års fødselsdag

Noam vågnede allerede 5.10 på sin fødselsdag og med flag i hånden gik vi ind til ham, hvor han stop op med Malthe-mus i hånden, som han plejer og mens vi sang hans allerførste fødselsdagssang, dansede og grinte han i stor stil. Jeg er sikker på, at han gerne vil stå op sådan hver morgen 😉
 
Dagen blev fejret med lækkert morgenbord fyldt med gaver, en succesfuldt tur på Aqua her i Silkeborg, et forsøg på gipsaftryk, Noams pt yndlingsaftensmad spaghetti og kødsovs og masser af kys og kram – og endnu flere da klokken slog 12.03. 
 
Af os fik Noam 2 pakker Lego Duplo, et puslespil, en bog med dyrelyde samt besøget på Aqua, hvor Noam rørte ved kyllinger, gik langs fiskene, så dyrene blive fodret og i det hele taget hyggede sig rigtig meget. 
Alt i alt havde vi en rigtig dejlig dag ? tusind tak for jeres hilsner her, på facebook og Instagram.

4 kommentarer

 • Stort tillykke og sikke en skøn dag i har haft! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt som ens barns fødselsdag pludselig er ti gange vigtigere end ens egen og alle andre mærkedage i øvrigt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det er stort. Det lyder som en perfekt dag og hvor hyggeligt at I var i Aqua. God idé at lave sådan noget. Hvor er han altså bare sød. Og stor. Kan slet ikke fatte at det er et år siden du fik ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en dejlig dag.
  Og ihhhhh; hvor jeg elsker, han har Malthe-mus. Min søn på 6,5 har også en mus magen til, der dog hedder Blå-mus. Han ELSKER den stadig, og den ligger i bunden af skoletasken hver dag, så han lige kan stikke hånden ned til den. Top ynglings bamse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22.03.2012